Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Alt til Baby Shower - pynt, infos, tips, dekorationer

Når du er allerede klar til at holde et Baby Shower kan du finde et hav af pynt til Baby Shower. Vælg om du søger pynt til Baby Shower til pige, Baby Shower pynt til dreng eller om dit pynt til Baby Shower skal være neutral. Eller lad dig inspirere af en af vores fortryllende Baby Shower pynte temaer!

Alt efter hvad du har lyst til - herunder kan du også læse om alt hvad der udgør et Baby Shower, du kan finde inspirationer til sjove Baby Shower lege, lære om hvilken gaver der gives i anledning af et Baby Shower eller downloade en gratis tjekliste til Baby Shower. 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pynt til Baby Shower - et vidunderlig pynte univers

Her er jeg i fuld sving med give dig et overblik over en af verdens dejligste traditioner - en fest som kaldes 'Baby Shower'. Du kan her træde ind i et fantastisk univers hvor alt drejer sig om det nye liv - Baby Showeret's univers hvor du finder pynt til Baby Shower, informationer om festen, gode råd og tips og tricks til det mest fantastiske Baby Shower ever.

Men hvad er det nu der udgør et Baby Shower og er den anderledes end en barnedåb? Et Baby Shower og en barnedåb har meget til fælles. Der pyntes op med fortryllende pynteting og dekorationer, festen drejer sig om den lille baby og familie og venner er med at hylde det nye liv. Men selvom du kan måske dels bruge den samme pynt til Baby Shower lige som du ville gøre til dåben er de to festlige begivenheder præget af forskellige traditioner og skikke. 

Her på siden finder du ikke kun pynt til Baby Shower men også mange informationer, tips og tricks omkring og til den festlige begivenhed.

Du finder bl.a. svar på følgende spørgsmål 

 • Hvad er et Baby Shower?
 • Hvad er Baby Showeret's tradition?
 • Hvem får gaver ved et Baby Shower? 
 • Hvilke aktiviteter hører til et Baby Shower?
 • Hvad er et 'Gender Reveal' Baby Shower? 
 • Hvordan holder man Baby Shower?
 • Hvordan planlægger man et  Baby Shower?
 • Hvad er en blekage til Baby Shower?
 • Hvad er Baby Shower mad?
 • Hvilke gaver giver man til Baby Shower?
 • Hvordan kan en Baby Shower kage se ud?
 • Hvordan pynter man op til Baby Shower?

Pynt til Baby Shower - skab en vidunderlig stemning 

Når der holdes et Baby Shower gælder det at skabe en stemning så alle kommer i 'babymood' uden at den lille pige eller dreng overhoved er født. Nogen gange kan det være en udfordring for dem som ikke har børn i forvejen eller ikke er gravide at satte sig ind i nogen som har at gøre med moderskab, fødsel og baby i det hele set. Men der er ikke en udfordring - lige præcis derfor findes der fortryllende pynt til Baby Shower, flotte dekorationer og et hav af fantastiske pynteting i alle mulige variationer. Alt det vidunderlige Baby Shower pynt formå at skabe den rette stemning i omgivelserne og trylle den ønskede 'babymood' frem ved gæsterne.

Pynt til Baby Shower - til dreng, til pige eller neutral

Et Baby Shower kan holdes på mange forskellige måder. Når babyens kønnet er allerede kendt så er forskellen i forhold til en barnedåb ikke ret stort når det gælder pynt. Her handler det om at finde fine dekorationer i lyserøde eller lyseblå nuancer. 

Hvis du ikke er så meget i det meget babyagtige kan du også vælge at holde et Baby Shower hvor pyntet er lidt mere neutral og vælge pynte temaer i mere diskrete farver. Det kan også være at babyens køn er slet ikke kendt, men skal afsløres under festen. Så handler det om at finde det rigtige pynt til en 'Gender Reveal' Baby Shower. 

Inspirationer til pynt til Baby Shower 

Nogen gange kan det være en udfordring at forestille sig, hvordan man pynter op til festen. Man mangler simpelthen inspiration og kreativitet til at kunne se, hvordan et pynte tema eller en pynte serie som du ser her hos Purple & Pink kan se ud ved din fest. Først når man ser et billede at et gennemført pyntearrangement kan man ser det foran øjene.

Derfor har jeg, udover de mange informationer omkring selve Baby Shower festen, samlet nogle fine billeder af festlig borddækning, dekorationer og pynt til Baby Shower, hvor du kan finde inspiration til din fest med fortryllende bordpynt, vidunderlige dekorationer og søde pynteting.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕  

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.