GRATIS GAVEINDPAKNING

Baby Shower pynt - alt til festen

Her er jeg i fuld sving med give dig et overblik over en af verdens dejligste traditioner - en fest som kaldes 'Baby Shower'. Du kan her træde ind i et fantastisk univers hvor alt drejer sig om det nye liv - Baby Showeret's univers.

Når du er allerede klar til at holde et Baby Shower kan du finde et hav af pynteting til Baby Shower. Vælg om du søger Baby Shower pynt og dekorationer til den lille pige, dreng eller om din pynt til baby shower skal være neutral. Eller lad dig inspirere af en af vores fortryllende pynte serier og festartikler!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

... mere om Baby Shower festen og pynteting til festen

Hvorfor brænder jeg for en fest, som kaldes 'Baby-Shower'? Det er fordi jeg elsker at hylde det nye liv og venskabet. Min egen historie har gjort, at jeg synes at traditionen omkring Baby Shower også skal være en tradition i Danmark.

Måske kender du allerede lidt til, hvad et Baby Shower er, hvis ikke kan du godt glæde dig. Her i denne del af Purple & Pink kommer det udelukkende til at handle om Baby Shower, og alt hvad der høre sig til - fra pynt til rigtig gode Baby Shower ideer, festartikler til Baby Shower og selvfølgelig alt om den berømte Baby Shower kage - også 'blekage' eller 'blelagkage'!

Du kan læse om:

 • Hvem holder Baby Shower?
 • Hvem arrangerer Baby Shower?
 • Hvem inviteres til Baby Shower?
 • Hvad er Baby Shower?
 • Hvad går Baby Shower ud på?
 • Hvad laver man til Baby Shower?
 • Hvorfor holder man et Baby Shower?
 • Hvordan holder man Baby Shower?
 • Hvordan planlægge Baby Shower?
 • Hvem inviterer til Baby Shower?
 • Hvornår holder man Baby Shower?
 • Hvordan pynte til Baby Shower?

…og meget mere. 

For at du nemt kan finde svaret på disse spørgsmål og finde rigtig gode Baby Shower ideer har jeg lavet nogle sider, hvor du kan læse med her.

Glæd dig også til det festlige Baby Shower pynt, som jeg har været ud at finde specielt her til shoppen. Alt sammen noget jeg løbende sætter på hylderne, så du kan købe ind til en festlig og hyggelig dag med veninderne.

Den uundværlige Diaper Cake - den berømte Baby Shower blekage

En Diaper Cake er 'centerpiecen' af ethver Baby Shower. Man kan også kalde den 'Baby Shower kage'. En rigtig fin tradition er at give en personlig og nyttig gave til babyen og dens mor og far.

En blekage (også blelagkage eller Baby Shower kage) er et så stor kapitel i Baby Shower universet. Derfor har jeg lavet nogle sider hvor du kan læse alt om dette fantastiske bageværk. Du kan læse eksempelvis om tradtionen og ingredienserne af de søde blekager og se nogle videotutorials om hvordan man laver en blekage selv. 

Jeg elsker at lave Diaper Cakes og det er derfor du kan købe dem hos mig ;)

Hvis du ikke er til en Diaper Cake, kan du jo tage et kig over på alle de andre baby gaver - måske der kunne være noget du kan bruge.

Pynt op med en fortryllende pynte serie til Baby Shower!

Pynt til Baby Shower bordpynt til Baby Shower og dåb

Baby Shower pynt i neutrale farver 

Med en pynte serie er du sikker på at få pyntet op til Baby Shower hele vejen rundt, og samtidig holde den samme stil. Lige fra invitationer til bordkonfetti, servietter og dug, paptallerkner og mange andre pynteting kan du nemt og hurtig pynte op til den hyggelige fest. Du finder flere forskellige temaer her på webshoppen - om det er til en dreng, en pige eller om du vælger at holde det neutralt men festeligt, så finder du helt sikkert noget der passer til det Baby Shower tema du skal holde.

Ved siden af alt Baby Shower pynt du finder her hos Purple & Pink masser af idéer og inspiration som dækker alt om baby shower festen. Du kan læse om baby shower tradition, hvordan man holder et Baby Shower og hvilke gaver der gives til Baby Shower. Du finder alt om denne festlige lejlighed - lige fra gaveidéer, en gratis huskeliste og min top 10 gaveliste til den perfekte Baby Shower gave.

God fornøjelse! 

GRATIS GAVEINDPAKNING
HURTIG LEVERING FRA KUN 39,-
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.