Hvilke gaver giver man til Babyshower?

Af Christina Brinch-Møller 23-02-2021 21:49

1. Typiske BabyShower gaver til babyen

Ligesom navnet 'BabyShower' antyder, er formålet med at holde et BabyShower at organisere et 'shower' eller 'regn' af gaver. Gæsterne kommer med alle mulige babygaver som vi i Danmark sandsynligvis vil give i barselsgave. Dette kunne eksempelvis være et tøjsæt, an spargris eller et gavekort til en babybutik. 

Gaverne til et BabyShower udgøre tit en startpakke til den fremtidige nybagte familie og derfor findes der hyppige gaver som er nyttige og uundværlige både, til baby, mor og far. Når det er det første barn den vordene mor venter, kan det være en store hjælp at få babyens basisudstyr, som tages med til selve fødselen på hospitalet, i form af gaver. Her kan du kan se et stort udvalg af babygaver som du kan købe hos Purple & Pink.

Gave til Baby Shower

 

2. BabyShower gaver til moren

Et BabyShower er dog altid en individuel fest og du bestemmer selv om den fest du skal organisere skal være en gave-fest. Det kan være at du og dine veninder kun har lyst til at være sammen uden at lave den store hype om gaver. Måske går i heller op i oppyntning af omgivelserne med det fineste baby shower pynt end i at give masser af gaver til den nyfødte.

Det kan også være at nogle kommende mødre ikke vil have babygaver før fødselen. Selvom du og dine veninder beslutter jer for at hylde det fremtidige nye liv og jeres venskab ved bare at hygge sammen ville det være en god idé at pynte og dekorere stedet, hvor I holder Baby Showeret og finde nogle gode gaver til den kommende mor. Det kunne være eksempelvis

-> en fin kropsolie

-> amme- eller hyggeté

-> fine bøger

-> dejligt tøj

-> gavekort

3. Den obligatoriske BabyShower gæstegave 

En god gavetradition til et BabyShower er at gæsterne får en lille gave som tak for at de var med til at holde festen. Traditionelt er det små gavebokser med en lille opmærksomhed som minder om selve baby showeret. Dette kunne eksempelvis være

  • - en sød slikkepind
  • - en nøglering
  • - et lille kropsplejeprodukt
  • - et fint sterinlys med duft fra DuftVerket.dk
  • - et halstørklæde
  • - en neglelak
  • - eller, eller, eller...

 

Baby Shower Cake Pops

 

4. Den uundværlige blekage, blelagkage eller Diaper Cake

En fin måde at overrække de mange nyttige ting som forældrene har brug for, allerede før babyen bliver født, og som forældrene kan tage med til sygehus når babyens ankomst står lige for døren. Det er en Diaper Cake, direkte oversat til dansk: en blekage. Den indeholder alt muligt nyttigt som babyen har brug for i sine første levedage.

Du kan læse mere om hvad en blekage er og får inspirationer til dens ingredienserne her.

Hvis du overhovedet ikke ved, hvad en blekage er - kan du læse lidt om traditionen her.

5. Top 10 liste gaveidéer til BabyShower

Hvis du har brug for inspiration vedr. gaveidéer til til den lille baby - har jeg her lavet en 'Top 10 liste af BabyShower gaveidéer' som er lidt udsædvandlig. 

 

gaver til baby shower