0 varer i din kurv

Pirat Party

Ahoi, Ahoi eller Arrgh, Arrgh! Når børnefødselsdagen skal være et uforglemmelig oplevelse er fødselsdagspynt med pirat tema det helt rigtige at pynte med.

Festen begynder allerede med inbydelsen i uhyggeligt design som forbereder gæsterne på en helt speciel fest.

Uhyggelige guirlander, paptallerkner, servietter og andet fødselsdagstilbehør lige som balloner eller muffinsforme er med til at skabe den rette pirat stemning på fødselsdagen og inviterer til forskellige pirat aktiviteter som skattejagt og mere. Pynt bordet med den skrækkelig engangsservice og omgivelserne med uhyggelige guirlander og balloner! 

Alle elsker børn elsker børnefødselsdage med pirattema. Enten er man én som selv gerne vil være pirat som tager ud i kampen men endnu være pirater eller så er man piratpigen som alle pirater er forelsket i. 

I hvert faldt er en fødselsdagsfest med pirat tema et stort hit - hos pigerne og hos drengene. Der findes rigtig mange fine festartikler og pirat pynt for at gør festen så autentisk som muligt. Selvfølgelig skal det hele begynde med en uhyggeligt invitation - med dødningehoved og i sort. Ellers vil det ikke være en rigtig piratfødselsdag. 

Når der skal holdes temafest med pirater gælder det om at skabe de mest uhyggelige omgivelser ever. Her er balloner med pirattryk, muffins forme og muffins pynt i de typiske sort/hvide/røde farver og banner guirlander med til at skabe den rette stemning. 

Men så rigtig piratagtig bliver det først når bordet er dækket op med uhyggelig hyggelige paptallerkner med dødningehoveder og matchende engangsservice i sort/rødt. Pigerne kan selvfølgelig få en lyserød piratserviet. 

Måske har du lyst til at lave sorte isterninger - hertil kan du bruge kagefarve - og servere sorte drinks til den uhyggelige fødselsdagsselskab i sorte papkrus med sorte sugerør? 

Jeg er sikker på at du finder de helt rigtige pynt og det mest uhyggelige festartikler her hos Purple & Pink i pynte serien til fødselsdagen med pirattema. 

Nyd en fantastisk uhyggelig piratfødselsdag! 

pirat tema fødselsdag Fødselsdagspynt med pirat tema

☠ ☠ 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro