0 varer i din kurv

Pynt til dreng

Her finder du alt du har brug for når du skal holde det mest fantastisk Baby Shower til den lille drengGuirlander, bannere til væg, pynt til loft eller paptallerkner, konfetti og servietter - alt hvad hjertet ønsker, simpelthen alt til at pynte op til en uforglemmelig fest! 

Her på siden finder du alt i lyseblå/blå nuancer. Du kan finde supplerende festartikler og pynt til Baby Shower i neutrale farver her. Ved at blande farverne kan du skabe fortryllende omgivelser til dit Baby Shower. Men se nu selv:

« 1

Lyseblå - den ultimative farve til Jeres Baby Shower!

Det er en fantastisk farve! Lyseblå er en rigtig fin farve til festen som holdes til den lille dreng. Ved et Baby Shower er babyen typisk ikke født endnu, men I ved at det er en lille dreng som om få uger skal se dagens lys. 

Et Baby Shower kan ikke sammenlignes med en barnedåb eller en navngivning, et Baby Shower har en helt anden tradition, baggrund og kutymer. Men hvad farverne angår så er der ingen stor forskel. Når der skal holdes et Baby Shower for den vordenden mor som venter sig en lille dreng så vil man typisk pynte op med Baby Shower pynt i de fineste lyseblå farver. Så det er derfor jeg har samlet noget flot Baby Shower pynt til dreng i det fineste lyseblåt

Baby Shower pynt til dreng - bordpynt, dekorationer, festartikler

Når du er havnet her på siden, hvor alt drejer sig om Baby Shower pynt til dreng så er det måske fordi du er på udkig til Baby Shower pynt i lyseblå nuancer. Og det finder du uden tvivl her.

For at gør det nemt for dig har jeg lavet de ovenstående kategorier så du nemt og hurtig kan finde frem til netop de pynteting i lyseblåt du leder efter, om det nu er

  • guirlander,
  • papkrus,
  • balloner,
  • servietter,
  • gaveæsker eller
  • andet tilbehør til Baby Shower.

Baby Shower pynt i lyseblåt - alt til festen til den lille dreng

Nu kan det være at den lille ny baby skal være en lille dreng. Men hvad gør man, når det er tvillinger den vordende mor venter sig. Og måske en af babyerne er en lille dreng og den anden en lille pige? Så kan det være lige så godt at du er landet her på siden. Det kan nemlig være en rigtig god idé at sammensætte Jeres Baby Shower pynt af pynteting fra en pynte tema til piger og en pynte tema til drenge

Der findes nogle af det flotte tema pynt til Baby Shower i det samme design i lyserøde og lyseblå nuancer. Du kan måske kigge på Baby Shower pynt med elefanterne eller med safari tema - her findes også en variante i lyserødt.

Baby Shower pynt til dreng - flot design og motiver

Når du er ikke så meget til dyr og derfor ikke kan lide de pynte serier med elefanter så finder du et stort udvalg af andet Baby Shower pynt til dreng. Der findes rigtig flotte motiver med yndige baby fødder, i moderigtig retro design, med fortryllende barnevogn eller flot baby tøj

Måske kunne det også en alternative at kigge forbi det neutrale Baby Shower pynt for at supplere med nogle enkelte dele herfra. I hvert faldt har vi her hos PurpleandPink.dk et fantastisk flot og stort udvalg af Baby Shower pynt til dreng - så jeg er sikker på du finder de helt rigtige pynteting til netop Jeres fest. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro