0 varer i din kurv

"Umbrellafant Boy"

Rigtig fin Baby Shower pynt med elefant tema til den festlige borddækning. Elefanterne er et klassisk Baby Shower motiv. Når du pynter op til Jeres Baby Shower med papkrus, paptallerkner, servietter og alt muligt andet pynt med de søde elefanter er der ingen tvivl om festens begivenhed. 

På den søde engangsservice med elefanter er der yderligere søde pynte elementer såsom hjerter og den søde paraplui samt at der står 'Baby Shower' på næsten alt pynt som guirlander, bordpynt, bannere og alt muligt andet. Så det er derfor en helt perfekt at pynte bordet med engangsservice med elefanter til Jeres Baby Shower!  

« 1

Engangsservice til Baby Shower - ikke uden elefanter! 

Enhver fest har nogle særlige kutymer og traditioner. Til fastelavn og Halloween er det udklædningen af børn og voksne, til et Gender Reveal Baby Shower er det afsløring om babyens køn, til barnedåb er det selve dåben. Det hele ligger lidt anderledes når du eller I skal holde et Baby Shower uden at det er et Gender Reveal Baby Shower. Her er det nemlig sådan at der ikke findes et faststående ritual. Et Baby Shower kan holdes på mange forskellige måder. Du kan læse mere om mulighederne hvordan der holdes et Baby Shower her.

Det, et Baby Shower har til fælles med mange andre fester er den festlige borddækning. Engangsservice bestående af flotte paptallerkner og papkrus, søde servietter og mangfoldig bordpynt udgør den flotte oppyntning af bordet. Og ligesom du måske kender det fra fødselsdage er det også omgivelserne som afspejler den festlige begivenhed.  

Engangsservice med elefanter til Baby Shower

Når du skal pynte op til festen kan det være en udfordring at finde det rigtige tema til den festlige begivenhed. Engangsservicen med elefanter er altid et sikker valg til Baby Shower. Det er fordi elefanter er et klassisk motiv til Baby Shower. Især i kombination med de andre pynte elementer på servicen, guirlander, bannere og bordpynt bliver denne engangsservice til en succes. 

De flotte paptallerkner, papkrus, servietter og yderligere pynteting findes til Baby Shower festen til dreng og pige og er rigtig fin til det festlig dækkede bord i begge varianter. Når du skal holde Baby Shower for den lille dreng så er engangsservicen med elefanter i lyseblå nuancer helt rigtig. 

Tvillinge Baby Shower med engangsservice med elefanter 

Det kan være at du/I vil holde et Baby Shower for den lille dreng men måske er du også på udkig efter et engangsservice som er perfekt til et tvillinge Baby Shower? Så ligger du med denne pynte tema med de søde elefanter helt rigtig. Det samme pynte tema med elefanter findes nemlig i lyserøde farver så du kan eksempelvis pynte op halv og halv i lyserødt/lyseblåt.

Det kan være en rigtig god idé at pynte op i to forskellige farver når den vordende mor venter sig en lille dreng og en lille pige. For at hele oppyntning ikke bliver ødelagt ved at dække bord med mere end én engangsservice så kan du pynte bordet med engangsservicen med elefanter i lyseblå og lyserøde farver.  

God fornøjelse! 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro