Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Balloner til børnefødselsdag

Ingen børnefødselsdag uden balloner! Balloner er en af de mest uundværligste pyntedetaljer ved enhver fødselsdagsfest. Om det nu er den magiske 1. fødselsdag eller alle børnefødselsdage som kommer derefter - alle børn elsker balloner! 

Her på siden kan du finde et stort udvalg af festlige balloner som gør enhver børnefødselsdag til en success. Find de helt rigtige latex balloner med tryk, mønster eller i sjove former. Du kan også finde fine ballon buketter eller folieballoner - alt til en perfekt børnefødselsdag! 

Balloner i alle mulige former, farver og design kan ikke undværes på en børnefødselsdag. De kan inddrages i fødselsdagen ved at der eksempelvis bliver lavet sjove ballon lege såsom ballondans eller ballonbalance. Og så er ballonerne uundværlig pynt til fødselsdagen. Du kan pynte væggene, loftet eller bord med søde balloner i forskellige størrelser og på denne måde skabe en fantastisk festlig stemning til børnefødselsdagen. 

Det er også altid en sjov idé når der står årstal af jubilaren på ballonerne. Om det nu er den 1. fødselsdag eller hver anden - alle børn (og voksne  ) elsker at se deres personlige fødselsdagstal - om det er nu på et kagelys eller på ballonerne.

Du kan her på Purple & Pink finde de sjoveste balloner til netop den fødselsdag I skal holde. Du kan vælge balloner som matcher til en tema - eksempelvis balloner til temafest med pirater - neutrale balloner, folieballoner som kan svæve i stuen eller søde ballon buketter som pynter bord eller stuen.

Når du er i tvivl, hvilken slags balloner du skal vælge, kan du måske tager et kig i vores store ballon guide, hvor du finder alt om balloner. Her kan du læse alt om de forskellige slags balloner der findes, hvad du skal være opmærksom på når du køber balloner og du kan se en oversigt over alle balloner der findes her i shoppen. 

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.