Ingen forsendelse fra d. 15.9. til 22.9. pga ferie
GRATIS GAVEINDPAKNING

Baby Gaver

Baby gaver og barselsgaver

Er du på udkig efter en unik barselsgave, søde baby shower gaver eller den perfekte dåbsgave eller den perfekte baby gave så er du kommet til det rette sted. Her er samlet alle de flotte, festlige og nuttede baby ting som jeg har udvalgt specielt til Purple & Pink, kort sagt: her finder du alt om babygaven.

Ikke mindst de unikke Diaper Cakes - også kaldt 'blekage' på dansk - til både piger og drenge. Diaper Cakes er en ny trend som er ved at indtage Danmark inden for barselsgaver og som ekstravagant gave til nyfødt – ja, faktisk også inden for dåbsgaver og fødselsgaver.

Det unikke er at du giver en gave som er festlig, og samtidig nyttig for den som modtager babygaven fordi den indeholder alt muligt baby ting. Sammensætningen af legetøj til babyer, baby pleje produkter, stofbleer, håndklæder, sutteklude, sutter, rangler, bideringe osv. - er det som gør hver af disse Diaper Cakes så unikke.

Du kan også vælge at sammensætte din egen baby gave ved at udvælge bland det store sortiment af gaver.

Og til sidst:

Jeg har lavet et Top 10 liste med idéer til baby shower idéer som du kan se her. Du finder sikker også inspiration til babygaven der ;)

God fornøjelse!
Christina

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.