0 varer i din kurv

Baby Gaver

Fortryllende små plysdyr, rangler og suttekæder, søde bideringe og fantastisk fine og bløde stofbléer med sødt mønster. Alt er fine baby gaver du kan give i barselsgave eller blot for at give en gave til den lille nyfødte

 

Baby Shower som fest som er kommet til Danmark og har fået fodfæste, er et stort tema her hos PurpleandPink.dk. Derfor kan du, ved siden af fortryllende Baby Shower pynt, pynt til barnedåb og pynt til børnefødselsdage også finde små babygaver som typisk kan gives til Baby Shower, i barselsgave eller endda som dåbsgave. Se udvalget af de fine baby gaver her på siden. 

Hvis du er mere til ekstravagante baby gaver kan du finde inspiration og idéer i denne Top 10 liste af Baby Shower gaver.

Hvis du vil vide mere om hvilken gaver der typisk gives til et Baby Shower - det er nemlig ikke kun baby gaver - så kan du læse mere om det på siden vedr. gaver til Baby Shower. 

Baby gaver, barselsgaver, dåbsgaver

Er du på udkig efter en unik barselsgave, søde Baby Shower gaver eller den perfekte dåbsgave, så er du kommet til det rette sted. Her er samlet alle de flotte, festlige og nuttede baby gaver og baby ting som jeg har udvalgt specielt til PurpleandPink.dk, kort sagt: her finder du alt om baby gaven.

Giv en blekage som baby gave til Baby Shower 

Ikke mindst de unikke Diaper Cakes - også kaldt 'blekage' - til både piger og drenge. Diaper Cakes er en ny trend som er ved at indtage Danmark inden for barselsgaver og som unik gave til den nyfødte – ja, faktisk også inden for dåbsgaver og fødselsgaver.

Oprindeligt er en blekage en slags moseskurv - bare i form af en lagkage formet af engangsbleer - som gives til Baby Shower. Det er ikke alle som holder Baby Shower i Danmark endnu, men som er begejstret om idéen af de fine blekager. Derfor gives den også i fødselsgave, i barselsgave eller som unik dåbsgave.

Det unikke ved at give en blekage er at du giver en gave som er festlig, og samtidig nyttig for den som modtager babygaven fordi den indeholder alle mulige dejlige baby ting. Sammensætningen af legetøj til babyer, baby pleje produkter, stofbleer, håndklæder, sutteklude, sutter, rangler, bideringe osv. - er det som gør hver af disse Diaper Cakes så unikke.

Du kan også vælge at sammensætte din egen blekage ved at udvælge blandt det store sortiment af baby gaver. 

Små Baby gaver som barselsgaver 

Skal du på barselsbesøg, enten på barselsgangen på sygehuset eller i hjemmet hos den lille nye familie, så er det altid et hit at tage en Diaper Cake med.

En Diaper Cake til drenge har alle de ingredienser som en barselsgave til drenge skal have. De Diaper Cakes som jeg lave er alle lavet i hånden. De er lavet med baby i tankerne. Det vil sige at de ting som jeg har udvalgt skal indgår i de forskellige Diaper Cakes, alle nøje er udvalgt så de passer sammen.

Et eksempel kunne være når den lille fyr nyder sin nye bidering som var en del af en Diaper Cake, så savler han sikkert en hele del. Derfor vil der i samme Diaper Cake ofte også være en savlesmæk eller en god stofble, så hans fine tøj ikke bliver gennemblødt.

Her på PurpleandPink.dk har jeg forsøgt at udvælge et bredt udvalg af barselsgaver. Der er noget for enhver smag og stil. Om det er en barselsgave til pige fra bedstemor, mormor eller farmor, er der helt sikkert noget at finde. Skulle det være en barselsgave fra søster eller bror, så findes det også.

Tag et kig på de søde, bløde, nuttede og nyttige ting til baby, og bland dem til dejlige barselgaver til piger.

Vil du gerne være i god tid med barselsgaven, så kan du roligt vælge en neutral barselsgave – også selvom du ikke kender kønnet på den lille ny der snart kommer til verden. Der er noget til enhver baby – du kan vælge i mellem mange dejlige baby gaver. Bløde plysdyr, sjov rangle, dejlige stofbleer eller en sød badeand

Du vil sikkert se nogle af de neutrale barselsgaver gå igen under barselsgaver til piger og barselsgaver til drenge. Men for at gøre det let for dig, som gerne vil lave en flot og stilren barselsgave uden at kende til kønnet på baby, har jeg lavet denne kategori.

Neutrale barselsgaver betyder ikke kedelige barselsgaver. Når jeg har valgt at kalde dem neutrale er det fordi farverne er neutrale og ikke pigefarve og drengefarver. De er ikke kønsbestemt, men kan bruges af både drenge og piger. 

Diaper Cakes er meget populære som barselsgaver. De er unikke og festlige at tage med til barselsbesøg på barselsgangen på sygehuset eller i hjemmet hos den ny familie – noget som den nybagte familie kan bruge med det samme. Udover de altid brugbare engangsbleer, er de pyntet med alt lige fra de praktiske bløde stofbleer og dejlige vaskehandsker til søde plysdyr og farverigt legetøj til baby.

Hvis du har spørgsmål til noget omkring barselsgaver til piger her fra siden, så vil jeg mægtig gerne hjælpe dig. Skriv til mig eller ring til mig på 3024 7894, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at du finde den helt rigtige barselsgave!

Det er de små ting som gør en forskel. Det ser du specielt i de blekager jeg laver. De indeholder en masse dejlige barselsgaver, barselsgaver til pige, til dreng og også neutrale barselsgaver. Hvis du er i tvivl om hvad en Diaper Cake er kan du her læse mere om denne udsædvanlige baby gave. Et godt eksempel er den traditionelle søde stork – den er altid et hit. Jeg har lavet en alternativ udvidet luksus udgave i form af en Diaper Cake med en stork, hvor du får en del mere med og det hele er pakket flot ind – lige til at forære som gave.

Det er ikke alle der ønske at vide, hvilket køn barnet har før ved fødslen. Derfor kan du her finde barselsgaver som er neutrale i farverne, og som kan gives til både drenge og piger. 

Du er også kommet til det helt rigtige sted, hvis du er på udkig efter barselsgaver til drenge. Her på siden har jeg samlet de sejeste barselsgaver til drenge som jeg har kunnet finde – og der kommer hele tiden flere til. Alle barselsgaver som jeg finder her til PurpleandPink.dk er alle specielt udvalgte – de skal give mening at give som gave.

En barselsgave til drenge skal være cool, sej og sød. En gave som får den lille prins til at smile. Legetøjet til drenge er ikke kun til leg, det er for eksempel også med til at udvikle den lilles finmotorik, skærpe høre-, syns- og følesanserne – alt sammen mens de små fingre leger med legetøjet. Et populært stykke legetøj er for eksempel den lille borte-tit-tit skildpadde.

En rangle med biler, et blødt blåt håndklæde eller en Diaper Cake i blå nuancer er alle forslag til barselsgaver til drenge. Her har jeg gjort det lidt letter for dig at finde gaver til ham den lille ny prins.

Jeg har gjort det nemt for dig - du skal blot vælge om du vil have barselsgaverne pakket ind, så ordner jeg det for dig :) 

Spar tid - Gratis indpakning af baby gaver 

Hverdagen kan for de fleste være en tidsmæssig udfordring. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig. Helt gratis pakker jeg dine barselsgave flot og festligt ind. Så skal du ikke tænke mere på det.

Jeg kan også skrive et smukt håndskrevet kort for dig, og lægge det ved gaven når du køber dine barselsgaver online her på PurpleandPink.dk – du skal blot skrive det i kommentarfeltet når du bestiller.

Skal jeg hjælpe dig med barselsgaver?

Hvis du har brug for hjælp undervejs eller har du spørgsmål til nogle af baby gaverne, vil jeg meget gerne hjælpe dig. Du skal blot skrive til mig ved eller du kan ringe til mig på 3024 7894.

Husk at du kan spare tid ved at købe barselsgaver til piger her på PurpleandPink.dk – hvis du ønsker det, pakker jeg din barselsgave flot og festlig ind, så den er lige til at forære væk. Du kan endda få gaven sendt til den lille ny prinsesse, hvis du selv bor langt væk, eller ikke selv har mulighed for at aflever den personligt.

... og til sidst:

Jeg har lavet et Top 10 liste med idéer til Baby Shower gaver, som selvfølgelig også kan gives som barselsgave eller dåbsgave. Du finder sikkert også inspiration til baby gaver der ;)

God fornøjelse!

Christina

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro