Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

Hvilke gaver gives til Baby Shower

Et Baby Shower er en fest, hvor gaverne spiller en afgørende rolle. Det handler ikke kun om gaver til den lille baby, men også gaver til gæster og moren. Herunder har jeg lavet en oversigt til dig, hvilken Baby Shower gaver der typisk findes ved et Baby Shower. Yderligere finder du min Top 10 liste af gaveidéer som giver dig inspirationer til at give en unik gave til festen. 

 

1. Typiske Baby Shower gaver til babyen

Ligesom navnet 'Baby Shower' antyder, er formålet med at holde et Baby Shower at organisere et 'shower' eller 'regn' af gaver. Gæsterne kommer med alle mulige babygaver som vi i Danmark sandsynligvis vil give i barselsgave. Dette kunne eksempelvis være et tøjsæt, an spargris eller et gavekort til en babybutik. 

Gaverne til et Baby Shower udgøre tit en startpakke til den fremtidige nybagte familie og derfor findes der hyppige gaver som er nyttige og uundværlige både, til baby, mor og far. Når det er det første barn den vordene mor venter, kan det være en store hjælp at få babyens basisudstyr, som tages med til selve fødselen på hospitalet, i form af gaver. Her kan du kan se et stort udvalg af babygaver som du kan købe hos Purple & Pink.

Gave til Baby Shower

 

2. BabyShower gaver til moren

Et Baby Shower er dog altid en individuel fest og du bestemmer selv om den fest du skal organisere skal være en gave-party. Det kan være at du og dine veninder kun har lyst til at være sammen uden at lave en stor hype om gaver. Måske går i heller op i oppyntning af omgivelserne end i at give masser af gaver for den nyfødte.

Eller det kan også være at nogle kommende mødre ikke vil have babygaver før fødselen. Selvom du og dine veninder beslutter jer for at hylde det fremtidige nye liv og jeres venskab ved bare at hygge sammen ville det være en god idé at pynte og dekorere stedet, hvor I holder Baby Showeret og finde nogle gode gaver til den kommende mor. Det kunne være eksempelvis

 • en fin kropsolie
 • amme- eller hyggeté
 • fine bøger
 • fin tøj
 • alt mulige gavekort

3. Den obligatoriske Baby Shower gæstegave 

En yderligere gavetradition til et Baby Shower er at gæsterne får en lille gave som tak for at de var med til at holde festen. Traditionelt er det små gavebokser med en lille opmærksomhed som minder om selve baby showeret. Dette kunne eksempelvis være

 • en sød slikkepind
 • en nøglering
 • en lille kropsplejeprodukt
 • et fint sterinlys med duft
 • en halstørklæde
 • en neglelak
 • eller, eller, eller...

 

Baby Shower Cake Pops

 

4. Den uundværlige blekage, blelagkage eller Diaper Cake

En fin måde at overrække de mange nyttige ting som forældrene har brug for allerede før babyen bliver født, og som forældrene kan tage med til sygehus når babyens ankomst står lige for døren er en Diaper Cake, direkte oversæt til dansk: en blekage. Den indeholder alt muligt nyttigt som babyen har brug for i sine første levedage.

Du kan læse mere om hvad en blekage er og får inspirationer til dens ingredienserne her.

Når du ikke ved hvad overhoved det er - en blekage - her kan du se en eksempel.

 

5. Top 10 liste gaveidéer til Baby Shower

Hvis du har brug for inspiration vedr. gaveidéer til til den lille baby - har jeg her lavet en 'Top 10 liste af Baby Shower gaveidéer' som er lidt udsædvandlig. 

gaver til baby shower

 

6. Inspiration til hvordan Baby Shower pynt, gæstegaver og blekager kan se ud:

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.