0 varer i din kurv

Guirlander & Bannere til barnedåb

Festlige bannere og guirlander til barnedåb er med til at skabe en vidunderligt flot stemning til den store begivenhed. Selvfølgelig er der det festligt dækkede bord hvor bordpynt, løs pynt og mange andre pyntedetaljer sørger for en utroligt flot udseende. Men nu tænk nu at gæsterne sidder ved bord og lægger opmærksomhed på alt hvad der udgør festens lokalitet. Det fineste bordpynt kan ikke gøre godt for kedelige omgivelserne. Det er så derfor du skal dekorere omgivelserne så de sammen med det festlig dækkede bord går op i en højere enhed som stråler af festlighed

Her på Purple & Pink kan du fine banner og guirlander til barnedåb i de typiske farvenuancer til pige og dreng. Hvis du er mere til mere neutrale barnedåbsdekorationer finder du også banner og guirlander i mere diskrete farver. 

Pynt til dåbens omgivelserne - bannere og guirlander til barnedåb

Pynt, bordpynt og dekorationer er stort set hjertet af enhver fest. Det gør at gæsterne kommer i feststemning - om det nu er 'babymood' ved et Baby Shower, fødselsdagsstemning ved en fødselsdag eller dåbsstemning ved en barnedåb. Ofte er det rette pynt med at skabe underholdning til festen og gør at gæsterne har en super god oplevelse og minde på din fest. Det er derfor bordet, væggene, loftet og hele omgivelserne burde afspejle stemningen den skal være med til at skabe. 

Dekorationer til loft og væg - find bannere og guirlander til barnedåb efter din smag

Alt efter hvor du holder dåben kan det være en god idé at vælge pyntet som matcher omgivelserne. Pom pom guirlander til barnedåb kan være super flot pynt til loftet i en restaurant eller cafe men de vil ikke virke så godt når festen er arrangeret som en havefest. Ved den mindste blæst vil de flotte guirlander forlade deres tildelte plads og i værste tilfælde blive ødelagt. Derfor er det vigtig at du vælger de bannere og guirlander til barnedåb som matcher til netop din lokalitet

For at guirlander og banner er med til at skabe den rette stemning er det også afgørende at du vælger nogle fine eksemplarer som matcher til resten af pynt du har valgt. Dvs. at temaet du har valgt ved dit bordpynt afspejler sig også i omgivelserne. Det kan hurtig være forvirrende for øjet hvis du vælgte lyserødt dåbspynt til pige ved bordekoration og omgivelserne er pyntet i lilla nuancer. Og når vores øjene bliver forvirret så kan vores hjerne ikke finde ud at suggerere os en speciel stemning fordi den også er forvirret. 

Det betyder så ikke at du ikke kan kombinere forskellige farver af banner og guirlander til barnedåb. Det kan du godt. Kunsten er bare at vælge med omhu og på en måde så det hele går op i en højere enhed.

Pom pom guirlander, flagranker, bannere og guirlander til barnedåb

Der findes et hav af dekorationer til loftet, væggen og omgivelserne af en dåb. Du kan vælge mellem Pom pom guirlander, flagranker, bannere og guirlander og vælge at kombinere dem så de sammen gør omgivelserne til en fest. Tit er det også sådan at den ønskede effekt først kommer frem igennem en kombination af det forskellige pynt - selvfølgelig såfremt det matcher fint sammen. 

Det kan eksempelvis være super flot at dekorere loftet med store pom pom guirlander og sætte nogle flotte hængeguirlander op mellem de store pom poms. Eller det kan være også en super fin idé at kombinere bannere og guirlander og sætte dem op på lokalitetens væg. Det er kun fantasien som sætter grænsen. For inspiration til dekoration og barnedåbspynt kan du evt. kigge forbi her. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro