0 varer i din kurv

Balloner

Balloner til enhver fest. Kæmpe udvalg af festlige balloner: figurballoner, konfettiballoner, bogstavballoner, talballoner, balloner med tryk, folieballoner, balloner med lys, ballon kits og meget mere...

« 1

Ingen fest uden balloner! Hos purpleandpink.dk finder du nogle fine latex balloner og folie balloner som giver din temafest den sidste finish - om det nu er Baby Shower, barnedåb, den magiske 1. års fødselsdag eller en anden fødselsdag. Alt efter, hvad den festlige begivenhed går ud på - så finder du her et stort udvalg af de flotteste balloner. Ensfarvede balloner, balloner med form eller balloner med motiv og tryk. 

☛ Ballon guide - alt om balloner til din fest

Festlige balloner gør enhver fest til en succes. Om det er et bryllup, et Baby Shower eller en barnedåb - balloner er en fantastisk udsmykning til den festlige begivenhed. Det kan være de helt enkelte latex balloner som kan pustes op eller de mere avancerede folie- og bogstavballoner som sætte rammen til din fest. For at du vælger de helt rigtige balloner til netop din fest har jeg herunder lavet en lille ballon guide. Yderligere har jeg også lavet en lille sjov ballonleg liste, hvor du kan finde inspiration til, hvordan du kan inddrage ballonerne i festen - den finder du under ballon guiden.

Hvad er konfetti balloner?

Et nyt hit er konfetti balloner. Der findes forskellige slags konfetti balloner. Nogle balloner er sådan at du selv fylder konfettien (som typisk leveres med ballonerne) ind i ballonerne eller balloner som allerede indeholder denne søde detalje. Ballonerne er typisk gennemsigtige så man kan se konfettien indeni. Du kan få konfetti balloner med de sødeste konfettier: guld, sølv, lyserød, blå - perfekt til fødselsdag, barnedåb eller Baby Shower. Du kan enten fylde ballonerne med helium - så ville konfettierne svæve rundt i ballonerne imens de selv svæver i omgivelserne. Når du fylder dem med almindelig luft så klistrer konfettierne typisk på ballonernes vægge. Ved at ryste ballonen kan du fint fordele konfettien. Konfetti balloner er i hvert fald et blikfang ved festen og viser dit talent for at dekorere festligt. 

Hvad er folie balloner? 

Folie balloner er balloner som består at en super tynd folie - ligesom navnet siger. Der findes folieballoner i utrolig mange former - typisk som kendte Disney figurer eller andre figurer som alle børn er vilde med. Folieballoner kan fyldes med helium så de svæver i luften. Alt efter hvordan de er designet kan de også fyldes med almindelig luft så de hænger nedad. Mindre folieballoner som typisk dekorerer et festlig bord behøver slet ikke helium for at pege opad. Sådan nogle balloner sidder for det meste på en pind og kan nemt fyldes med almindelig luft. 

Hvad er en ballonbue?

En ballonbue er simpelt sagt balloner bygget op som en bue. Ballonbuer er blevet super populærer at pynte op med da de giver en en helt fantastisk stemning i rummet. Du kan vælge selv at bygge en bue af forskellige balloner som du køber enkeltvis. Her kan du selv sammensætte i præcis de farver som passer til netop din fest. Dette kræver dog at du har tiden, og at du ved hvordan man bygger en ballonbue - der findes massere af videoer på Youtube der viser hvordan man gør. 
Men du kan også vælge at købe et ballonbue kit, hvor alt hvad du behøver er pakket , så det mere eller mindre blot er at puste balloner op og sætte dem sammen som manualen viser. Her er du selvfølgelig begrænset af den farvesammensætning som der nu er i kittet, men fortvivl ikke...der findes pakker til enhver fest og farve. For at hjælpe dig, har vi samlet en masse ballonbuer og ballonguilander til dig her.

Hvad er en ballon buket? 

Ballon buketer er som konfetti balloner ret nyt - men et stort hit ved alle fester. Mest er mindre eller større folieballoner arrangeret på en måde så de former et slags buket eller pyntearrangement. Ballon buketter er rigtig fine som bordpynt eller som pynt til omgivelserne når de er placeret i en stor vase eller lignende. Alt efter størrelsen kan ballon buketer fyldes enten med helium eller med almindelig luft. Fordelen ved en ballon buket er at når den er placeret på bordet ikke svæver rundt ligesom almindelige latex balloner. Ballonbuketten står fast på sin plads - indtil festen er forbi. 

Hvad er helium balloner?

Heliumballoner er balloner som kan fyldes med helium for at opnå at de svæver rundt i festens omgivelserne. Når den festlige lejlighed er et bryllup har du måske også oplevet balloner i hjerteform som bliver sendt op i himlen - det er også med helium fyldte balloner. Der findes forskellige slags heliumballoner - folieballoner eller latex balloner som er egnet til helium. Typisk vil det fremgår af pakken. Man bør kun fylde balloner med helium som er egnet til dette.  

Hvad er latex balloner?

Latex balloner er de mest almindelige balloner som du allerede kender. De er lavet af latex material, findes i forskellige størrelser og former og kan pustes op enten med almindelig luft eller med helium (se ovenfor vedr. kriterier). Latex balloner kan bruges enkelt eller samlet til nogle ballonfigurer, klovne i cirkus bruger oftest latex balloner og former hunde og kat ud af dem, mindre latex balloner kan fyldes med vand og fungerer som vandbomber - kort, latex balloner kan bruges til rigtig mange forskellige ting. De er i hvert fald flittigt brugt til alle mulige festlige begivenheder.  

☛ Ballon leg liste - sjove lege med balloner 

Balloner er ikke kun til at pynte til den festlige begivenhed til eksempelvis Baby Shower, dåb, den magiske 1. fødselsdag eller hver anden børnefødselsdag. Du kan også inddrage de fine balloner i festen med 'ballon leg'. 

Baby Shower leg med balloner - Hvem føder først? 

Denne leg er en fantastisk leg når du skal holde et Baby Shower. Legen går ud på at finde den gæst som hurtigst kan få ballonerne til at springe. Du kan læse detaljerne om legen, hvad du har brug for og hvordan man leger denne ballon leg her.  

Ballondans - Hvem taber ballonen sidst? 

Denne leg er en klassiker til forskellige festlige begivenheder. Om det nu er en børnefødselsdag eller nytårsfesten - at danse med en ballon er altid sjovt. Legen fungerer helt enkelt - I har brug for flere balloner - typisk 1 ballon til et dansepar. Balloner bliver pustet op og når musikken spiller op til dans skal ethvert par prøve at holde ballonen mellem maverne imens de danser. Parret som danser længst med ballonen i midten vinder og kan få nogle fine og sjove præmier.... 

Ballonjagt - Hvem scorer flest balloner? 

Rigtig fin leg til børnefødselsdag som er super nemt! Fødselsdagsgæsterne bliver delt op i to teams. Teammedlemmerne stiller sig op i to rækker lige overfor hinanden. Hvert team får halv så mange balloner som der er teammedlemmer i det andet team. Legen går ud på at buksere så mange balloner som muligt bag spillerne af det andet team, sådan at ballonerne kommer til at ligge på gulvet. Når ballonerne først har rørt gulvet må de ikke inddrages i legen igen. Vinderen er teamet som har flest balloner bag det andet team.  

Ballon i luften - med uden hænder!

Denne leg er velegnet til mange festlige begivenheder. Den går ud på at holde en ballon længst muligt svævende i luften uden at bruge hænderne til at skubbe til ballonen. Alt I har brug for er en ballon til hver gæst, et stopur og god plads at lege på. Der kan bruges hoved, arme, knæ, fødder til at holde ballonen i luften. På denne måde opstår der mange sjove figurer og bevægelser som kan præmieres. Samtidig kan man tager fine billeder af gæsterne. 

 

Ingen fest uden balloner! Derfor finder du her på siden et kæmpe udvalg af søde balloner som gør netop din fest til den bedste dag ever! 

Er det et babyshower eller en barnedåb du skal pynte op til? Så kan du helt nemt finde matchende balloner i kategorierne

Eller er du ude efter balloner til en magisk 1. fødselsdag eller en børnefødselsdag til skolebørn eller pre- teens og teens? Tjek disse kategorier: 

Gør din fest til en uforglemmelig begivenhed med perfekt oppyntning af omgivelserne - selvfølgelig med nogle søde balloner.

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro