Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Balloner til 1. fødselsdag

Ingen fødselsdag uden balloner! Især når der skal fejres den magiske 1. fødselsdag er balloner uundværlig. Her på siden finder du et stort udvalg af alle mulige slags fødselsdagsballoner

Du kan finde balloner med 1 års tal, med søde motiver, yndige konfetti balloner, sjove folieballoner, moderne ballon buketter og meget mere. Alt hvad du har brug for til at pynte omgivelserne til en perfekt 1. fødselsdag af den lille pige eller lille dreng

Alle børn elsker balloner og når der holdes fødselsdag er balloner i alle mulige former, farver og slags altid et stort hit. Balloner er en rigtig fin pynte detalje til stuen eller haven, på væggen eller på den festlig dækkede fødselsdagsbord. For at pynte op til en stilrent 1. fødselsdag kan du evt. tage et kig forbi de fine serier med festartikler, hvor du finder alt i matchende design.

Det er en super idé når fødselsdagsbarnets årstal står på ballonerne - især når festen er til ære af en 1 års jubilar ;) Barnet vil være begejstret over for at hans eller hendes personlige 1 års tal står på alle fødselsdagsballoner. 

Til de mindste er det allerede et stort oplevelse når de kan lege med sjov svævende balloner på festen. Når fødselsdagsballoner danser op på en snor er det endnu sjovere for den lille pige eller lille dreng. Der findes også såkaldte konfetti balloner, hvor yndige små konfettier danser indeni i ballonen. 

Du kan vælge at fylde ballonerne med helium så de svæver op på loftet. Evt. kan du også overveje at lade nogle balloner flyve op mod himlen - lige som der gøres ved bryllupper. Fødselsdagsbarnet og gæsterne vil elske at vinke til de svævende balloner.

For at finde de helt rigtige balloner til netop Jeres fødselsdagsfest kan du læse om de forskellige slags fødselsdagsballoner i ballonguiden her på siden

Ingen fødselsdag uden balloner! Det gælder især barnets 1. fødselsdag hvor balloner har en stor magi for de mindste. Herunder finder du latex balloner i de fineste kvalitet, med fine motiver og print og i mange flotte farver. Om det er balloner med sommerfugle, feer eller prikker - her finder du fortryllende balloner til den magiske 1. fødselsdag! 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.