Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

'Peanut Elefant Dreng'

Fantastisk Baby Shower tema med fortryllende pynt til en vidunderlig og uforglemmelig fest! Dette pynte tema er super sødt til netop et Baby Shower fordi elefanter går lige som den røde tråd igennem hele temaet. Og elefanterne er et typisk motiv til Baby Shower. 

Så det er endnu mere sødt at på dette Baby Shower tema er det en mor og lille sød baby elefant som pynter servietter, paptallerkner, papkrus, bordpynt og mange af de andre pynteting du finder i dette tema. Om det er fortryllende guirlander, søde bannere eller vidunderlige gaveæsker - med dette tema kan du pynte op til et super flot Baby Shower.

Klassisk Baby Shower tema med søde elefanter

Dette Baby Shower tema er til dig som ønsker at holde et Baby Shower hvor et klassisk tema er udgangspunktet til hele festen. Elefanterne eller elefanten er et klassisk symbol til Baby Shower - uden at jeg kan nærmere forklare hvorfor dette er sagen. Der findes mange festartikler og pynt til Baby Shower som viser søde elefanter. 

Temaet 'Peanut Elefant Dreng' er så fint fordi den viser ikke kun én elefant på servietterne, paptallerknerne eller guirlander - nej her er det en sød mor og en lille bitte baby elefant som udgør temaet. Hvad kunne der være mere oplagt til et Baby Shower end dette?

Stort udvalg med Baby Shower tema med elefanter 

For at pynte op til et fantastisk Baby Shower har du brug for flere slags af festartikler og pynt. For at skære det ud i pap er det

Du kan selvfølgelig vælge at sætte dit Baby Shower pynt sammen uden at lægge dig fast på et bestemt emne eller tema. Hvis det er det du ønsker skal du bare passe på at alt matcher sammen - i farve, mønster og design. 

Med det flotte Baby Shower tema 'Peanut Dreng' kan du nemt og hurtig finde alt festartikler og pynt du har brug for at pynte op til det mest fantastiske Baby Shower ever. Det er nemlig en af de mest omfattende tema her hos PurpleandPink.dk. Du finder simpelthen alt i dette Baby Shower tema - om det nu er gaveæsker, baby shower lege, bannere, guirlandere, bordpynt du leder efter.

Baby Shower tema til dreng og pige med søde elefanter

Det kan også være at du ønsker at holde et Baby Shower for en gravid veninde som venter sig en lille pige og en lille dreng. Hvordan pynter man op til sådan et Baby Shower? tænker du måske. Så hvis dette er sagen så har du med Baby Shower tema med mor og baby elefant en fantastisk mulighed:

Det flotte tema findes nemlig i præcis det samme design også i lyserøde/grå nuancer. Du kan kombinere pynt og festartikler i de to farver og sætte dit helt eget Baby Shower tema sammen - en fantastisk idé til Jeres fest! Du kan se varianten af Baby Shower temaet i lyserøde nuancer her

God fornøjelse! 

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.