Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Pynt, tilbehør & accessoires til Baby Shower

Alt pynteting, tilbehør og accessoires til dit Baby Shower - her på siden finder du unikt og flot pynt til din fest. Om det er bordkort, dekorationspinde, kagepynt, muffinsforme, dug eller en sød engangsservice med Baby Shower motiv - her på PurpleandPink.dk finder du garanteret dine pynte favoritter!  

Når du ikke er til de klassiske pige og drenge farver - her på siden finder du også mange pynteting i neutrale nuancer som er med til at skabe den vidunderlige stemning af et Baby Shower. 

 

Baby Shower pynteting - pynt til bord og omgivelserne

Når der er Baby Shower skal der pyntes op så omgivelserne, det festlig dækkede bord og gavebordet går op i en æstetisk pyntet enhed. For at skabe den festlige stemning kan du pynte væggene og loftet med søde bannere og guirlander og dække bord med fine paptallerkner, papkrus og servietter. 

Baby Shower pynt såsom serpentiner og konfettier, tilbehør, bordpynt og accessoires er med til at gøre enhvert Baby Shower til en success. For at gør det nemt for dig har jeg lavet nogle kategorier her på siden som giver dig et hurtigt overblik over alt Baby Shower pynteting der fås her i shoppen: 

Baby Shower - hvilket tilbehør og accessoires udover pynt?

Hvilket tilbehør og accessoires udover pynt skal der ellers til Baby Shower? tænker du nu måske. Jeg har valgt at lave denne kategori for at samle op på alt andet pynt som ikke matcher en af de ovenstående kategorier.

Så det er derfor at du finder i denne kategori Baby Shower pynteting såsom søde pynte figurer og strøpynt til bordet, sød konfetti, såkaldte centerpieces, dekorationspinde, udstyr Baby Shower lege, bordkort og bordkortholdere, gaveæsker og gaveposer og meget mere. 

Pynteting til Baby Shower - stort udvalg af tilbehør og accessoires

Baby Shower er kommet til Danmark for at blive og det er derfor at pynteting her på siden bliver stadig flere og flere for at vi kan tilbyde dig et mega stort udvalg af alt muligt tilbehør og pynteting til festen

Vores ønske er, at Jeres Baby Shower bliver en uforglemmelig fest med minder som varer evigt og som kan deles med babyen som ikke engang har set dagens lys når festen holdes. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.