0 varer i din kurv

Gratis tips & guides til festen

Værsgo' - her få du en masse gratis tips, tricks og guides til festen!

Om det nu er det mest fantastiske Baby Shower du vil i gang med, en uforglemmelig barnedåb, din guldklump's magiske 1. fødselsdag eller en sjov teenager børnefødselsdag - her finder du nogle praktiske redskaber som hjælper dig med at din fest bliver til en succes! 

Den sidste nyhed fra PurpleandPink.dk er vores magasin. Her finder du masser af tips til Baby Shower og andre fester. I issue #1 finder du alt for at trylle de mest fantastiske og uundværlige Baby Shower desserter frem. ENJOY! 

Gratis guides & tips til babyshower, barnedåb, fødselsdag

Her på siden finder du et hav af nyttige tips og hjælpsome guides til babyshower, barnedåb og fødselsdag. Det er nemlig ikke altid nemt at holde denne slags fester - det kræver lidt forberedelse og viden om den enkelte festlige begivenhed. Nok mest når det drejer sig om et babyshower eller barnedåb. Men også til alle andre fester kan det være en god idé at være ops på nogle ting der skal forberedes i forvejen. 

Her hos PurpleandPink.dk har jeg efterhånden samlet en masse informationer om babyshower festen. Der er opstået et helt univers fyldt med masser af gode råd til denne fest. Du kan måske tage forbi Baby Shower pynt univers for at få mere detaljerede infos, idéer og inspirationer om denne fest. 

Baby Shower guides og tips 

'Baby Shower er kommet til Danmark for at blive' - har jeg læst forleden dag i en større dansk avis.

Og det er jeg så glad for. Baby Shower var nemlig grunden til hvorfor PurpleandPink.dk overhoved findes. 

Baby Shower har været det første stort emne her på PurpleandPink.dk. Der findes masser af infos rundt om denne festlige begivenhed. Du kan eksempelvis læse om 

 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro