Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

Opskrifter til Baby Shower mad

Maden og madlavning til Baby Shower er altid super hyggeligt men kræver også lidt forberedelse. Selvfølgelig kan I valge at maden til festen skal være noget som går hurtig og I bestiller bare en pizza udefra. Når I vil holde en lidt mere avanceret Baby Shower og følge traditionen omkring mad, kager og andre søde lækkerier har jeg her nogle fine Baby Shower mad idéer, opskrifter og inspirationer til Jeres store dag.

Et Baby Shower er nemlig en fest, hvor man hygger sig rigtig meget med at lave maden, kager og søde lækkerier. Sidstnævnte er uundværligt ved et Baby Shower og derfor har jeg lavet en fin guide samt opskrifter til Baby Showerets søde mader.

For at du kan trylle fantastiske desserter frem kan du kigge i PurpleandPink.dk's Magasin 'Baby Shower desserter' nedenunder.

Babyshower mad - enjoy PurpleandPink.dk's Magasin

 

 

Udstyr til Baby Shower mad på PurpleandPink.dk

Der findes noget udstyr til de lækre opskrifter her på siden som du måske kan bruge til Jeres Baby Shower mad. Du kan finde nogle fortryllende muffinforme, muffinpynt, cupcake wrapper, muffinstative og meget mere. Men se selv: 

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.