GRATIS GAVEINDPAKNING

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

For at du kan indgå aftale med os på Purple & Pink, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Personoplysningerne registreres hos Purple & Pink og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige er Purple & Pink

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Purple & Pink videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Purple & Pink har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Purple & Pink via e-mail: christina@purpleandpink.dk.

Cookies

Det er et EU krav at vi oplyser om brugen af cookies. Cookies er bl.a. med til at internettet bliver brugervenligt, og er med til at give den god brugeroplevelser som vi oplever i dag.

Du kan læse mere om, hvad cookies er her

Alle webshops bruger cookies, ellers ville de ikke virke - vi har bare valgt at følge kravet om at fortælle dig det.

Under dit besøg her på Purple & Pink lægge vi cookies på din computer. Det gør vi for ellers ville webshoppen slet ikke fungere. F.eks. ville du ikke kunne tilføje/fravælge vare i din indkøbskurv, eller gå frem og tilbage imellem siderne uden brug af cookies.

Du kan godt slå cookies fra og stadig handle på Purple & Pink, men det bliver en besværlig, og ikke en særlig god oplevelse. Og hvem gide at gør det svært for sig selv?

Vi bruger ikke cookies til at udspionere dig. De bliver kun brugt i webshoppens system til at oprethold de funktioner som gør det nemt at handle her.

På Purpleandpink.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Log statistik 

Vi bruger en log statistik på Purple & Pink hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og, hvor på websitet det forlades mv. 

Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere Purple & Pink.

GRATIS GAVEINDPAKNING
HURTIG LEVERING FRA KUN 39,-
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.