Baby shower lege og sjove aktiviteter til det bedste babyshower

Af Christina Brinch-Møller 19-01-2021 21:09

Det kræver planlægning at holde et Baby Shower. Mange nyttige tips samt en tjekliste til hvordan du kan planlægge det mest perfekte Baby Shower ever, får du i min Baby Shower tjekliste som du kan downloade helt gratis her.

Når du holder et Baby Shower er et fantastisk dækket bord festens blikfang og omdrejningspunkt for den søde Baby Shower tradition og de mange Baby Shower lege I kan lege på festen. Derfor skal bordet være unik og selvfølgelig afspejle et evt. tema. Temaet kan eksempelvis være et 'Gender Reveal' Baby Shower eller et klassisk Baby Shower til den lille pige. 

På Purple & Pink finder du mange billeder med inspirationer til borddækning, dekoration af omgivelserne og pynt til Baby Shower. 

Baby Shower lege – hyggelige lege til dit Baby Shower

’Hvad gør man på et Baby Shower’ – tænker du måske. Det er helt enkelt. Baby Shower festen er en fest hvor sjove lege har en lang tradition. Alt efter hvilken tema dit Baby Shower fest har, findes der forskellige lege. Jeg har herunder lavet en liste med nogle hyggelige Baby Shower lege som kan inspirere dig til din egen fest. Du kan læse detaljerne om hver enkelte Baby Shower leg længer ned. Her de typiske Baby Shower lege til et uforglemmelig Baby Shower! 

  • Baby Bingo
  • Baby Belly Painting
  • Baby Shower Photobooth
  • Baby Shower memo (kommer snart)
  • Babytøj designers (kommer snart)
  • Skrabespil til Baby Shower
  • Design et maleri af Baby Shower gæster (kommer snart)
  • Hvor stor er morens babymave?
  • Hvad smager det af?
  • Ballonlegen - Hvem føder først? 
  • Lav en gipsaftryk af den gravide mave

 

Baby Bingo - dette er et 'must' til Baby Shower

Hvad går Baby Bingo ud på? 

Baby Bingo går ud på at finde ud af, hvem gætter bedst, hvilken gaver der gives til Jeres Baby Shower.

Hvad har I brug for?

Bingo kort – enten kan I lave dem selv eller købe de fine Bingo kort I lyserød eller lyseblå fra pynte serien ‘Little Peanut’ her i shoppen.

Klistermærker med eller uden motiv (Bingo spil fra ‘Little Peanut’ pynte serien indeholder klistermærker).

Hvordan leger man Baby Shower Bingo? 

Enhver gæst få et Bingo kort og en 20 klistermærker og skriver babyting i Baby Bingos kortenes felte – det skal være de ting som gæsten mener den fremtidige mor får I gave I andledning af jeres Baby Shower. Husk: I midten af kortet skal hver gæst skrive gaven han giver. Hver gang den vordende mor åbner en gave som står på kortet må gæsten dække dette feltet med en klistermærke. Vinderen er den gæst som har først 5 klistermærker I en række (diagonal, ved siden af hinanden eller ovenpå hinanden). Den som har alle 5 klistermærker I denne rækkefølge er vinderen og råber ‘Bingo!’.

Variante: alt efter hvor mange I er på Baby Showeret kan I variere antal af klistermærker I en række eller bare lade dem være vinderen som til sidst har flest klisermærker på sit kort.

Baby Bingo er et klassisk Baby Shower leg som gør gaverne til den vordende mor til en oplevelse til alle!

 

Klik her for at købe et fantastisk baby bingo spil 

Baby Belly Painting - sjov Baby Shower leg til alle 

Hvad går Baby Belly Painting ud på?

Super sjov leg til Baby Shower som er med til at skabe et vidunderligt minde!

Denne Baby Shower leg drejer sig om at male på den gravide mors mave.  Det er kun fantasien som sætter grænsen på billederne som kan pynte den flotte mave.

Hvad har I brug for?

Ansigtsmaling, kamera eller telefon, lidt olie, en blød stofble mit bunten Bildern.

Hvordan gør man?

Alle gæster maler deres eget lille kunstværk på den gravides mave. Eller I finder et motiv som I i fællesskab maler. Det er kun fantasien som sætter grænsen. Nogle fine Baby Belly Paintings har jeg samlet her for Jer. 

 

Malede gravide maver

 

Photobooth – skab flotte minder af Jeres Baby Shower

Hvad går det ud på?

Kort fortalt er en photobooth en foranstaltning, hvor dine gæster kan gå ind og få taget sjove billeder af dem selv under festen. Man kan gøre det helt enkelt med et kamera på stativ og en selvudløser – eller åbne op for mere avancerede løsninger med flotte baggrunde, sjovt tilbehør og en printer, så gæsterne kan få billederne med hjem med det samme.

En photobooth eller fotovæg går ud på at skabe flotte og sjove billeder af Jeres Baby Shower med lige så flotte og sjove babyagtige detaljer.

Hvad har I brug for?

En photobooth kan gøres på mange forskellige måder. I kan vælge at lege en photobooth eller køre en DIY variante som er meget billigere. Alt hvad I har brug for den DIY variante er en fin baggrund (som I sikker har når I har pyntet op til festen), et kamera, evt. en printer og en fotoalbum, fotoprops.

Fotoprops er nogle rekvisiter der bruges til at sørge for det sjove på en fotovæg. Til et Baby Shower ville det være typisk alt muligt baby symboler. Disse symboler bliver klistret fest på en pind. Det kan være pinde som man bruger til frugtspyde eller også sugerør som matcher til jeres Baby Shower pynt

Jeg har fundet nogle fine symboler som du nemt kan lave dine fotoprops med. Bare klik på linket nedenunder, forstørre dem lidt, print dem ud, klistre dem på en tynd pap og fastgør den på en spyde eller sugerør med en limpistol. Bare klik på symbolarkene du kunne tænke dig og print dem ud.

Hvordan gør I? 

I stiller jer hver især, eller alle sammen, med jeres rekvisiter og gør nogle sjove billeder. Billederne kan I printe ud og sætte ind i en fotoalbum ‘Mit Baby Shower’. Den kan gives som Jeres fælles gave til Baby Shower. Så har den lille baby allerede en rigtig sjov minde af sin første fest ;) I kan også vælge at få billederne printed ud hos en fotograf og lave albummet så den er klar som barsels/fødselsgave.

Symboler til fotoprops: (klik på billede så du kan printe det ud i store format og klippe dem ud for at sætte på en pind)

 

Fotobooth dreng

   Fotobooth pige

 

 

 

 

 

 

Baggrunde til Jeres photobooth: (klik på billede så du kan printe det ud i store format)

 

 

Baggrund til foto shoot pige Baggrund til billeder med stjerner Hjertebaggrund til billeder til fotobooth Babyshower baggrunde til billeder <img title="baby-shower-ramme-til-photobooth" src="https:/

Når du ikke er til at klippe og klistre selv eller du har bare ikke tiden til at kreere Jeres Baby Shower lege selv kan du også købe fotoprops til Jeres Baby Shower fotobooth her hos Purple & Pink.

Klik på billedet og køb fotoprops til fotobooth til babyshower

Skrabeleg til Baby Shower

Skrabesleg er noget som matcher super godt når du skal holde et 'Gender Reveal' Baby Shower. Via små skrabelodde bliver babyens køn afsløret. Du kan læs mere om 'Gender Reveal' Baby Shower og det sjove skrabespil her eller klik på billedet for at købe den søde Baby Shower leg.

Skrabespil til babyshower til gender reveal party

Hvad smager det af?

Hvad går legen ud på?

Denne søde Baby Shower leg er ret simpel. En af de måltider den kommende mor har med at gør rimeligt tit når babyen først er født er grød. Babygrød i mange forskellige varianter :) Denne Baby Shower leg handler om at den vordende mor kan finde ud af, hvad forskellige babygrød smager af

Hvad har I brug for? 

Babymad i forskellige varianter, en ské, ketchup, sennep, nutella el. lign. og en stofble som bruges som bind for øjene af den vordene mor.

Hvordan gør I?

Det er nemt at købe noget babygrød/babymåltider i glas og varme det på Baby Shower festen. Den vordende mor skal smage af de forskellige måltider med bind foran øjene og finde ud af, hvad de enkelte måltider smager af. Husk også at blande ketchup, sennep eller lign. mellem smagsprøverne og tag sjove billeder af morens ansigt! 

Hvor stor er morens baby mave?

Hvad går Baby Shower legen ud på?

Denne leg er vist klassikeren af alle Baby Shower lege. Det handler om at gætte sig tættest på den gravides mavens størrelse, dvs. omfang af den. 

Hvad har I brug for? 

Ikke mere en en målebånd og en saks. Klik på billedet nedenunder for at købe målebåndet her hos Purple & Pink. Den kan også bruges når babyen er født for at måle hvordan den vokser. 

Hvordan gør I? 

Enhver gæst klipper så meget af målebånden som efter gæstens mening svar på mavens omfang. Når alle har klippet en strimle af bånden, kan maven måles. Dem som kommer tættest på den rigtige størrelse er vinderen af denne Baby Shower leg.  


Klik for at købe målebånd til den gravide mave - sjov gaveide

Baby Belly Minde - et gipsaftryk fra Baby Shower maven

Hvad går Baby Shower legen ud på?

Det her foretagelse er mindre en leg men en super fantastisk aktivitet for at skabe en evigt minde. Igen drejer det sig om den gravide mave - den skal støbes i gips. 

Hvad har I brug for og hvordan gør I? 

Et sæt til at støbe den gravide maven i gips. Jeg har fundet det her søde sæt som indeholder alt I har brug for uden i står og skal finde den rigtige gipsblanding selv. En brugsanvisning findes på spanden - så I gør det helt rigtigt!

gipsaftryk af gravid mave

køb gipsaftryk kit til gravid mave

 

Ballonlegen - Hvem føder først på Baby Shower?

Hvad går legen ud på?

Denne Baby Shower leg lyder måske lidt mærkeligt - men det er en af de sjoveste lege jeg selv har været med og lege. Den går ud på at finde den gæst som hurtigst kan få en ballon til at springe.

Hvad har I brug for?

Til denne leg har i brug for Baby Shower balloner som I kan købe her hos Purple & Pink. I har brug for nogle balloner til enhver gæst - alt efter hvordan i skruer tidsrammerne til spillet sammen (se mere i beskrivelsen nedenunder). Udover det har I brug for et ur. 

Hvordan leger I denne Baby Shower leg? 

I sætter en tidsrum, eksempelvis en halv time. Hver gang den gravide mor siger ordet 'baby' har gæsterne 20 sekunder til at puste deres balloner op, proppe dem under deres tøj og få dem til at springe. Den gæst som har flest sprungene balloner efter en halv time har vundet. Hvis en gæst nåede at puste ballonen op, men ikke fik under tøjet eller fik den at går i stykker må ballonen gerne forblive pustet op og ved den næste runde begynder gæsten med den oppustede ballon.  

Køb balloner til babyshower hos Purpleandpink.dk