Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

Alt om babyshower tradition

Ideen til Baby Shower som festen er en amerikansk tradition. Festen bliver holdt før det lille nye mirakel bliver født. Et Baby Shower bliver holdt, for at forsøde ventetiden og for at nyde den sidste tid før babyens ankomst sammen med veninderne. Ved siden af at holde festen findes der mange Baby Shower ideer til hvordan sådan en fest arrangeres.

Fortidens Baby Shower

Et Baby Shower havde i gamle dage til formål at støtte de kommende forældre med at skaffe babyudstyret - fra bleer og nusseklude, til vugge og barnevogn. Tit betød anskaffelserne af alle babyting en store og uoverkommelig finansiel byrde for de kommende forældre. I dag handler et Baby Shower også om gaver, men også om hygge, venskabet og om at fejre babyens snare ankomst samt med at være kreativ til at igangsætte alle Baby Shower ideer der er ;)

Baby Showeret's historie

Når du læser på amerikanske Baby Shower sider - og det er her, hvor festen er en uundværlig tradition i dag - finder du ud af at der har altid været et slags Baby Shower i sammenhæng med en graviditet og fødsel. I det sene 19. århunderde blev der holdt såkaldte 'tea-partys'. At få børn og alt omkring børnene har været rene 'kvindeting' - så derfor var det kun kvinder som var tilstede til de fine tea-partys. Typisk med solskærm for at repræsentere modens 'Zeitgeist'. Og det er derfor at der findes en solskærm på mange Baby Shower produkter i dag såsom eksempelvis på servietter, indbydelseskort, eller andre Baby Shower dekorationer.

Baby Shower fest

festlig Baby Shower kage lyserødt

Baby Shower motiv med parasol

Baby Showeret's blikfang - den uundværlige blekage

Babygaverne er stadig en af de vigtigste ting ved et Baby Shower - især Diaper Caken (eller på dansk: 'blekage' eller 'blelagkage'). En blekage er blikfanget på enhvert Baby Shower og bliver tit præsenteret som dagens overraskelse.

Du kan se nogle snapshots af blekager du kan købe her hos Purple & Pink nedenunder. Eller kig forbi kategorien 'Diaper Cakes' hvor du kan læs alt om blekagerne og se alle de fine lagkager af bleer du kan købe. Der findes også blekage kit du kan købe og kreere din helt egen unik blekage! 

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.