Baby Shower inspiration og ideer til pynt

Af Christina Brinch-Møller 25-01-2021 10:18

Pynt op til Baby Shower - her kan du se eksempler på fantastisk borddækning og dekorationer til festen!

Når der skal holdes fest handler det selvfølgelig også om at dekorere omgivelserne og pynte op med fortryllende festartikler såsom guirlander, banner og pom poms og dække op med fine servietter og tilhørende bordpynt. Det gælder også Baby Shower. 

Der findes et hav af festartikler og Baby Shower pynt. Typisk kan du vælge et tema til Baby Shower, eksempelvis Baby Shower til dreng eller Baby Shower 'Gender Reveal' party. Alt efter temaet vælger du matchende pynteartikler for at arrangere den festlige begivenhed. Balloner, konfettier, pom poms, guirlander, servietter, sugerør og muffinspynt - for at nævne nogle få - er typisk Baby Shower pynt.

Ligesom alle andre steder er æstetikken af udsmykningen afgørende for festens succes. Derfor er pynte serier elle pynte sæts en rigtig god idé, når det handler om borddækning, dekoration og oppyntning til et Baby Shower. Pynte serier er en god og enkelt måde for at skabe den rigtig stemning til Baby Shower. De gør det nemt at holde den røde tråd ved udsmykningen af festen fordi typisk matcher farverne og stil at festartiklerne i en serie fint sammen.

Udover at et Baby Shower, hvor der er pyntet op i matchende stil og design er fantastisk at se på, er det også meget praktisk at benytte sig af festartikler som findes i pynteserier. Ved siden af bordpynt som konfettier er engangsservicer, dvs. paptallerkner, papkrus og evt. bestik del af en pynte serie. Det er meget praktisk fordi så kan du nemt undgår at spilde tid med oprydningen og opvask. Når festen er slut kommer alt der er brugt i en pose og i skralderen. Nemt og enkelt, ikke?  

Jeg har herunder tilføjet nogle rigtig fine eksempler af Baby Shower dekorationer med de fineste pynteting og festartikler. Her kan du se, hvor fint det er at pynte op med festartikler som matcher rigtig godt sammen. Du kan også hoppe over og se alt det fine pynt til baby shower vi har på shoppen efter du har fået inspiration her. 

Pynt til Baby Shower bordpynt til Baby Shower og dåb

Baby Shower pynt i neutrale farver

Pynt til baby shower med peanut elefant i blå toner

Cake pops til baby shower eller barnedåb

Baby shower pynt med baby hval

Pynt til baby shower for pige

Pynt til baby shower med søde baby fødder

Luftballon tema pynt til baby shower

Med en pynte serie er du sikker på at få pyntet op til Baby Shower hele vejen rundt, og samtidig holde den samme stil. Lige fra invitationer til bordkonfetti, servietter og dug, paptallerkner og mange andre pynteting kan du nemt og hurtig pynte op til den hyggelige fest. Du finder flere forskellige temaer her på webshoppen - om det er til en dreng, en pige eller om du vælger at holde det neutralt men festeligt, så finder du helt sikkert noget der passer til det Baby Shower tema du skal holde. Kig forbi Purple & Pink's Baby Shower pynte serier - jeg er sikker på at du finder en flot serie serie til din/Jeres Baby Shower!  

Ved siden af alt Baby Shower pynt du finder her hos Purple & Pink masser af idéer og inspiration som dækker alt om baby shower festen. Du kan læse om baby shower tradition, hvordan man holder et Baby Shower og hvilke gaver der gives til Baby Shower. Du finder alt om denne festlige lejlighed - lige fra gaveidéer, en gratis huskeliste og min top 10 gaveliste til den perfekte Baby Shower gave.

God fornøjelse!