Baby Shower kager - inspiration og kagepynt

Af Christina Brinch-Møller 16-01-2021 22:23

Vidunderlige Baby Shower kager - et must til festen

Hvad er et Baby Shower uden de søde lækkerier? De er simpelthen et 'must' til festen, de lækre muffins, finurlige cupcakes og selvfølgelig de uundværlige Baby Shower kager. Altså dem man kan spise og ikke blelagkagerne lavet af engangsbleer. En fest uden de søde fristelser er ikke rigtig en Baby Shower fest. Et Baby Shower handler om at hygge, snakke og simpelthen nyde hinandens selskab og selvfølgelig den gode mad. En del af dagens kulinariske højtider er selvfølgelig en fortryllende Baby Shower kage. Den som ikke er lavet af bleer ;) 

Baby Shower kager til ethvert Baby Shower tema

Ligesom et Baby Shower kan den obligatoriske kage til Baby Shower også følge festens tema. Typisk vil det være en kage i lyseblå nuancer og med lyseblå kagepynt til et Baby Shower til den lille dreng og en mere lyserød nuancerede kage til Baby Shower som holdes for den lille pige. 

Alt efter hvilken tema dit Baby Shower følger, kan også kagen afspejle dette tema. Eksempelvis holder du et Baby Shower med tema søde elefanter og har valgt bordpynt, engangsservice og alt andet Baby Shower pynt med disse søde motiver så kan elefanterne også pynte kagen. 

'Surprise kage' til 'Gender Reveal' Baby Shower

Til Baby Shower har kagen dog også en meget sjov funktion - den kan lige pludselig være højdepunktet af den festlige begivenhed - og her mener jeg ikke kun mht. til den kulinariske oplevelse, nej, jeg mener at Baby Shower kagen avancerer til en kage som man kalder også 'Surprise kage'.

Når du holder et såkaldt 'Gender Reveal' Baby Shower så er det nemlig kagen som holder på hemmeligheden om den lille nye's køn. Om babyen er en lille pige eller en lille dreng bliver aflsøret ved at skære i kagen. Typisk kan der være lyseblå eller lyserøde créme lag i kagen og så ved alle gæsterne lige plusdselig hvilken køn babyen har. Eller kagen er fyldt med smarties i den matchende farve. 

Inspirationer til Baby Shower kager

Her på siden kan du finde inspiration til de sødeste og mest kreative Baby Shower kager for at sætte endnu et highlight på dit festlige dækkede Baby Shower bord! Du kan se de fineste kager fra hele verden jeg har samlet på mit pinboard på pinterest. Et helt kagebibliotek kun til dig og det mest fantastiske Baby Shower ever! Du er meget velkommen til at følge mig på pinterest og at pinne på min væg.