Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Diaper Cakes - Alt om blelagkager

Hvad er en Diaper Cake tænker du måske? Det hurtige og korte svar er: en blekage :-)

Når du ønsker at dykke ind i universet om Diaper Cakes, dvs. blekager eller blelagkager, så kan du finde alt om denne fantastiske gave til Baby Shower, dåb, navngivning som er lige så perfekt som barselsgave her. Jeg har lavet nogen sider hvor du kan læse om hvordan du kan lave en blekage selv, lidt om blekagernes tradition og en DIY - video

Længere ned på siden kan du se et udvalg af de blelagkager som jeg designer og laver. Det er blevet en populær gaver - både til Baby Shower og som barselsgave. Du kan også vælge at klikke dig ind i en kategori for blekager til drenge eller blekager til piger. Der er også en kategori som jeg kalder neutral, da farver og 'fylde' kan gå til både pige og dreng. Så hvis du ikke kender kønnet på baby, så er det en god ide med en neutral blekage

Her kan du i hvert faldt finde svar på hvad blekager er for noget. Skulle du være så uheldig ikke at finde svar på dine spørgsmål, så kontakt mig via e-mail, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at du får de svar du søger.

 

"Hvad er en blekage (Diaper Cake)?" - tænker du måske....

Mine blekager vil gør et stort indtryk hos dem som får dem i gave. En Diaper Cake – eller blekage J - er ikke kun Baby Showeret’s højdepunkt men også en barselsgave som garanteret kan bruges.

En praktisk gave som er vidunderligt, skønt og som vil måske få mere opmærksomhed end den vordende mor! Alle vil give den perfekte gave når det handler om en barselsgave eller en gave til Baby Shower – men kun en blekage er virkeligt ’supreme’. Blomster er skønt, men efter få dage er de ikke skønt mere og ingen kan huske hvilket buket du gav når den først er blevet smidt ud. En kurv med gaver er måske en idé – ja, men den er så fantasiløst? Og hvordan kan man give noget i gave de nybagte forældre allermest har brug for?  Når du nu ikke kan give ’sovn’ i gave så skal du måske tænke på det næst vigtigste ting: bléer!

Ja, bléer. I stedet for at kaste penge efter dyre blomsterbuketter kan du give en praktisk og brugbart gave som oveni er et blikfang på ethvert gavebord. En blekage.

Blekagerne er en 100% brugbart gave – de består af de uundværlige engangsbléer som er dekoreret med praktiske ting til den lille nyfødte baby, eksempelvis sutter, sutteflasker, nusseklude, strømper og stofbléer. Denne søde babygave kan nemt deles i sine enkelte dele og alt kan bruges.

For fremstillingen af mine Diaper Cakes - eller blekager J - bruger jeg kun mærkevarer fra højt kvalitet. For det er kun det bedste som den lille baby skal have. Når jeg fremstiller en Diaper Cake som skal bruges til et Baby Shower, en barnedåb eller som barselsgave, sætter jeg mig også ind i din situation. Derfor kreerer jeg enhver Diaper Cake med omhu. Den skal være unik og perfekt og du skal kunne bruge den direkte efter den er blevet leveret til dig. Mine Diaper Cakes er lavet professionelt og med kærlighed til detaljer.

Når du overvejer at lave din egen Diaper Cake finder du på Purple & Pink mange gode tips, opskrifter, guides og videotutorials. Du kan valge at lave din Diaper Cake fra ’scratch’ eller du kan også vælge at ringe til mig og så kreerer vi din Diaper Cake sammen.

Køb et blekage kit!

Når du selv vil går i gang med at bage en flot blekage kan du finde forskellig kits for at du selv kan kreere din egen unik blekage. Du kan enten vælge at få et kit til at bage en af mine blekager eller du kan købe bånd, babygaver og andet udstyr til din helt egen kreation af en blelagkage her på siden.  

Nedenunder kan du vælge om du vil se en blekage til pige, dreng eller i neutrale farver og se alle blelagkager jeg har kreeret indtil videre.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.