Ingen forsendelse fra d. 15.9. til 22.9. pga ferie
GRATIS GAVEINDPAKNING

Diaper Cakes - Alt om blelagkager

Hvad er en Diaper Cake tænker du måske? Det hurtige og korte svar er: en blekage :-)

Når du ønsker at dykke ind i universet om Diaper Cakes, dvs. blekager eller blelagkager, så kan du finde alt om denne fantastiske gave til Baby Shower, dåb, navngivning som er lige så perfekt som barselsgave her. Jeg har lavet nogen sider hvor du kan læse om hvordan du kan lave en blekage selv, lidt om blekagernes tradition og en DIY - video

Længere ned på siden kan du se et udvalg af de blelagkager som jeg designer og laver. Det er blevet en populær gaver - både til Baby Shower og som barselsgave. Du kan også vælge at klikke dig ind i en kategori for blekager til drenge eller blekager til piger. Der er også en kategori som jeg kalder neutral, da farver og 'fylde' kan gå til både pige og dreng. Så hvis du ikke kender kønnet på baby, så er det en god ide med en neutral blekage

Her kan du i hvert faldt finde svar på hvad blekager er for noget. Skulle du være så uheldig ikke at finde svar på dine spørgsmål, så kontakt mig via e-mail, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at du får de svar du søger.

Køb et blekage kit!

Når du selv vil går i gang med at bage en flot blekage kan du finde forskellig kits for at du selv kan kreere din egen unik blekage. Du kan enten vælge at få et kit til at bage en af mine blekager eller du kan købe bånd, babygaver og andet udstyr til din helt egen kreation af en blelagkage her på siden.  

Nedenunder kan du vælge om du vil se en blekage til pige, dreng eller i neutrale farver og se alle blelagkager jeg har kreeret indtil videre.

God fornøjelse! 

Se alle blekager du kan købe her hos mig nedenunder: 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.