0 varer i din kurv

Download din gratis tjekliste

Planlæg det mest fantastiske Baby Shower ever! 

I andre landes kulturer er en Baby Shower en helt naturlig del af en kvindes graviditet. Organiseret af den gravides veninder tæller denne fest som et slags vendskabsbevis og værdisættelse af det nye liv. Tænk, hvis du udover den kendte stork ved vejen og tøj i barselsgave kunne berige dine venindeskaber med en sådan tradition! 

Et Baby Shower er en fest som kræver lidt forberedelse - der er mange ting der skal tages højde for. Derfor har jeg lavet en tjekliste til dig, så du kan rolig går i gang med at planlægge det mest fantastiske Baby Shower ever!  

Gratis tjekliste til Baby Shower

For at den Baby Shower du går i gang med at organisere, bliver til en succes har jeg lavet denne tjekliste til dig. Den er en slags huskeliste til indkøb og resten af planlægningen indenfor 8 uger. Den hjælper dig også med at finde inspirationer til festen.

Inspirer dine veninder til at hylde jeres venindedskab!

Hvis du har en veninde som skal i gang med at organisere en Baby Shower, så del gerne denne gratis tjeklist med hende! Måske vil du også inspirere din mødregruppe med idéen om baby shower, så del tjeklisten på jeres facebookside! Hvis du har spørgsmål til tjeklisten, eller yderligere ideér til at fejre ankomsten af en lille ny baby, så skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenunder! Jeg glæder mig til at læse fra dig...

Baby Shower tjekliste - gratis download

Når du skal holde et baby shower kræver det lidt planlæggelse. Især når du gør det for første gang. Jeg har derfor lavet en liste til udskrivning som kan være din røde tråd når du arrangerer baby showeret til din veninde.

På baby shower party tjeklisten finder du de vigtigste tankestreg, som du skal tænke på ved organisationen af din babyparty. Meget nemt og overskueligt!

Din idé til Baby Shower tjekliste - få 10% rabat her i shoppen!

Måske har du flere idéer som kan komme på listen - bare lad mig vide, hvad du synes det er vigtig ved at planlægge et Baby Shower.

Sikre dig dit personlige gavekort med 10% rabat til dit næste indkøb hos Purple & Pink! Skriv en lille tekst til mig med din punkter som skal komme på baby shower tjeklisten! Min e-mail: christina@purpleandpink.dk

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro