Ingen forsendelse fra d. 15.9. til 22.9. pga ferie
GRATIS GAVEINDPAKNING

1. Fødselsdag

Den 1. fødselsdag af dit barn er en vidunderlig dag. For første gang bliver din lille guldklump æret på grund af den fylder år. Nu har du ikke en baby længere - men et barn. Det skal selvfølgelig fejres - med pynt, festartikler såsom søde guirlander, yndige bannere, praktisk engangsservice og selfølgelig med lækker kage og kagelys! Her finder du nogle fine serier af pynt til denne super fantastiske dag! 

Det er altid en stor dag når barnet fylder år, men den 1. fødselsdag er en helt særlig dag. Denne festlige begivenhed vil du altid huske. Den første gang der står en lys på kagen og for første gang familien er samlet til at fejre den lille jubilar. 

Det er en vidunderlig fornemmelse at pynte op til denne festlige begivenhed med alt, hvad der skal være med for at gøre dagen uforglemmelig. Der findes utrolig mange søde festartikler og pynteting til især den 1.fødselsdag. Yndige guirlander, festlige bannere, søde papkrus og paptallerkner, skønne servietter og selvfølgelig balloner med 1 års tal er pynteudstyr som er uundværlig til denne særlige fødselsdag. Det er også altid en god idé til at pynte kagen med en kagelys eller med et kagepynt med 1 års tal. 

Engangsservice i samme design som alle andre festartikler du pynter op med er med til at skabe en hel stilrent 1.fødselsdag. Det er altid praktisk at dække det festlige bord med engangsservice - du slipper for opvask og har mere tid til at være sammen med fødselsdagsbarnet og nyde den særlige dag. Der kan nemt ryddes op efter festen - engangsservicen kommer du bare ind i en plastikpose og i skralderen - så er ryddet op igen. 

Her på Purple & Pink har jeg fundet nogle fine festartikler til barnets 1.fødselsdag. For at gøre det så nemt som muligt for dig at pynte op har jeg nogle fine fødselsdags pynte serier, hvor alt pynt og festartikler matcher fint sammen. Alternativ kan du valge at kombinere de mange pynteting og festartikler helt efter din egen smag - jeg er sikker på at du finder de helt rigtige ting til at pynte op til en perfekt 1.fødselsdag. 

Nyd den hel særlige dag - barnets 1.fødselsdag! 

☀ ☀ 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.