Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

1. Fødselsdag

Dit barns 1. fødselsdag er en vidunderlig dag. For første gang bliver din lille guldklump fejret på grund af at han eller hun fylder år. Nu har du ikke en baby længere - men et barn. Det skal selvfølgelig fejres - med pynt, festartikler såsom søde guirlander, yndige bannere, praktisk engangsservice og selfølgelig med lækker kage og kagelys! Her finder du nogle fine serier af pynt til denne super fantastiske dag! 

Det er altid en stor dag når barnet fylder år, men den 1. fødselsdag er en helt særlig dag. Denne festlige begivenhed vil du altid huske. Den første gang der står et lys i kagen og for første gang familien er samlet for at fejre den lille fødselar. 

Det er en vidunderlig fornemmelse at pynte op til denne festlige begivenhed med alt, hvad der skal gøre dagen uforglemmelig. Der findes utrolig mange søde festartikler og pynteting til især den 1. fødselsdag. Yndige guirlander, festlige bannere, søde papkrus og paptallerkner, skønne servietter og selvfølgelig balloner med 1 tal er pynteudstyr som er uundværlig til denne særlige fødselsdag. Det er også altid en god idé til at pynte kagen med et kagelys eller med kagepynt med et 1 tal på. 

Engangsservice i samme design som alle andre festartikler du pynter op med, er med til at skabe en stilren 1. fødselsdag. Det er altid praktisk at dække det festlige bord med engangsservice - du slipper for opvask og har mere tid til at være sammen med fødselsdagsbarnet og nyde den særlige dag. Der kan nemt ryddes op efter festen - engangsservicen kommer du bare ned i en plastikpose og ud i skraldespanden - så er der ryddet op igen. 

Her på PurpleandPink.dk har jeg fundet nogle fine festartikler til barnets 1. fødselsdag. For at gøre det så nemt som muligt for dig at pynte op har jeg nogle fine fødselsdags pynte serier, hvor alt pynt og festartikler matcher fint sammen. Alternativt kan du vælge at kombinere de mange pynteting og festartikler helt efter din egen smag - jeg er sikker på at du finder de helt rigtige ting til at pynte op til en perfekt 1 års fødselsdag. 

Nyd den hel særlige dag - barnets 1. fødselsdag! 

☀ ☀ 

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.