Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-
invitationer til børnefødselsdag

Invitationer med Zou tema til børnefødselsdag - 8 stk.

Varenr. 895086
På lager - Levering 1 - 2 hverdage.
25,00 DKK
Del på
Invitationer til børnefødselsdag med søde figurer fra Disney Zou

Det er noget helt særligt og glæden er stort når den lille pige eller dreng får en fin invitation til en andens børnefødselsdag. Allerede med en fin invitation til festen skabes der en stemning og en spænding. Hvad fødselsdagens tema mon er?

Med disse søde invitationer til børnefødselsdag med yndige figurer fra kendte Disney tema 'Zou' ligger du helt rigtig til at skyde en usædvanlig flot fest i gang. De søde invitationskort er såkaldte pop-up kort, dvs. de består af en slags papkonvolut samt et kort af pap til at skrive alle vigtige fødselsdagsinformationer på. Kortet bliver så sæt ind i den søde papkonvolut med zebraer så der er kun den lille søde fugl som kigger ud. For at løfte sløret om fødselsdagens detaljer trækker man på vingen af den lille fugl og tryller den fine invitation frem.  

Invitationskortene måler ca. 14 cm i højden og 10 cm i bredden. Der medfølger en fin gul konvolut til enhvert af de 8 stk. invitationskort der er i en pakke. 

For yderligere pynteting og festartikler med Zou figurer kan du måske tage et kig forbi fødselsdags pynte serien Zou til piger eller pynte serien til dreng.

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.