FRAGT FRA KUN 35,-

Børnefødselsdag

'Har mit barn ikke lige fejret sin 1. fødselsdag' - tænker du måske.

Jo, tiden flyver og efter Baby Shower, dåb og den magiske 1. fødselsdag træder du ind i universet af børnefødseldage. Lige pludselig lærer du om de mange yndlingsfigurer som bor i dit barns verden som eksempelvis McQueen fra Disneys 'Cars'. Hvad kunne være mere fantastisk en at fejre dit barns særlige dag, fødselsdagen, sammen med de helte og figurer?

Her på siden finder du alt til at pynte op til en uforglemmelig børnefødselsdag. Du finder festartikler som guirlander, bannere, bordpynt, balloner, servietter og engangsservice som paptallerkner, servietter og papkrus. Alt til at arrangere en vidunderlig temafest til dit barns fødselsdag! 

Du kan vælge at pynte op til børnefødselsdagen med festligt pynt fra en serie du ser herunder. Tilhørende festartikler som engangsservice, paptallerkner, papkrus, guirlander, balloner og meget mere kan ses under de enkelte fødselsdags pynte serier.

Alternativ kan du selv blande fødselsdagpyntet til det perfekte pyntearrangement. Alle festartikler til den perfekte børnefødselsdag finder du under pynte serier.  

 

Måske er det nu tid til at arrangere fødselsdagen som en ægte temafest, nu, hvor pigerne og drengene er lidt ældre. Børnene vil sikkert være begejstret over et rigtig fint pyntearrangement - om det er nu ballerina tema eller pirat tema. Du kan i hvert faldt trylle et tema univers frem som alle vil være begejstret for. 

Lige pludselig kan nemlig også en skattejagt være en super leg til børnefødselsdagen - når det hele er pakket ind i eksempelvis en temafest med pirater. Eller hvilken pige vil ikke elske at være ballerina for en dag - lav en temafest med ballerina tema og pigerne vil være super glad for det. Måske skal festen også bare være cool, ikke prinsesse agtig og heller ikke uhyggeligt piratagtig. Så er 'Flower Power' pynte tema helt rigtig. Cool design til seje tøser.

Der findes selvfølgelig også pynt og festartikler i pynte serier til de mindste. Fødselsdagspynt med de søde jungledyr eksempelvis er noget for alle som elsker junglen, safari og de vilde dyr. De fine truthorn i form af fødselsdagsrysler er garanteret højt elsket på Jeres jungle fest. 

Eller når de små børn er til Disney helte så er pynte serien med Disney tema Zou perfekt for jeres fødselsdagsfest. Her findes eksempelvis en fin ballon buket med heltene fra serien - garanteret blikfang på enhver børnefødselsdag. 

Jeg er sikker på at du finder det helt rigtige fødselsdagstema her på siden - om du nu skal holde pigefødselsdag eller drengefødselsdag. Alle de fine pynteting, festartikler og engangsservicer er med til at gøre Jeres temafest til et stort hit. Pynt op med festartikler fra en pynteserie og kig eventuel forbi de andre serier om du finder noget som matcher lige præcis din temafest.

Ha' en fantastisk børnefødselsdag - til pige, til dreng eller begge dele!

☠ ☮  

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.