FRAGT FRA KUN 35,-

Pynt, tilbehør & accessoires til børnefødselsdag

Juhu - der skal holdes børnefødselsdag! Med alt, hvad der hører til: pynt, tilbehør og accessoires samt sjove festartikler. Her på siden kan du finde et stort udvalg af pynteting til børnefødselsdagen som giver festen den sidste finish.

Når du allerede har fundet de fine guirlander og bannere til at pynte omgivelserne og en matchende engangsservice i form af paptallerkner, papkrus og servietter kan du supplere det festlige arrangement med konfetti, sugerør eller sjove truthorn.  

Når der holdes børnefødselsdag kan du med fine accessoires og sjovt tilbehør skabe en uforglemmelig stemning på fødselsdagsbord eller også i omgivelserne. Du kan pynte op med festartikler i matchende design og holde et slags temafest. I kan eksempelvis holde en fantastisk pigefødselsdag, hvor pigerne får lov til at være ballerina for en dag og hertil pynte med fine accessoires i ballerina stil. For at festen bliver en succes fra starten af, kan gæsterne inviteres med matchende tilbehør som indbydelser som afslører festens tema.

Helt klart hører også tilbehør som festlig bånd til en børnefødselsdag. Den bruges selvfølgelig til at pakke de små og store gaver ind, men evt. også som pynt til bord. Båndet kan fungere som søde sløjfer på bordbene eller stole eller som dekoration på bord.

Du kan evt. kigge forbi de fine pynte serier til børnefødselsdage og hertil vælge det matchende pynt, tilbehør og accessoires for at holde en sjov og stilren temafest til børn.   

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.