Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Pynt, tilbehør & accessoires til 1. fødselsdag

Pynt op til en vidunderlig 1. fødselsdag! Her finder du pynt, tilbehør og accessoires som gør dit barns 1. fødselsdag til noget stort. Er du ude efter søde truthorn, en fin mønstret plastikdug, sjov konfetti eller sødt bånd - du finder alt hvad der skal til for at skabe en festlig og sjov stemning.

Når der eksempelvis skal serveres nogle børne cocktails kan du finde her søde sugerør. Du kan også finde fine slikposer eller gaveposer - alt efter hvad formål med de små poser nu skal være.  

Når dit barn fylder 1 år er det noget helt særligt. Det er ikke længere baby, det er et barn. Helt klar skal denne dag fejres med fine accessoires og sjovt tilbehør som er med til at skabe en uforglemmelig stemning - på fødselsdagsbord og også i omgivelserne.

Du kan pynte op med festartikler, balloner og søde pynteting med 1. års tal - dit barn vil sikker synes det er sjovt når det ser sit fødselsdagstal på søde papkrus, paptallerkner, guirlander og banner. Ikke til at forglemme det uundværlige kagelys eller kagepynt. Det er et stort øjeblik for alle - barn og gæster - når 1 års tal på fødselsdagskagen bliver tænd.

Når alt pynt, de fine accessoires og det sjov tilbehør matcher sammen med engangsservice og guirlander er dette en rigtig fin oppyntning til den 1. fødselsdag - barnets første temafest. Bånd i matchende farver lader alle gaverne på gavebord også se ud til at være del af pyntearrangement - en fin og stilren sammensætning af festartikler og pynt. 

Og så er der det helt praktiske detaljer. Den magiske 1. fødselsdag består af typisk af rigtig fin pynt, men også lige så mange krymmel og mad som havner ved siden af tallerknerne. En fin plastikdug med sjove figurer eller mønstre er super praktisk - den bekytter det fine bord, ser fantastisk ud og er nemt at rydde væk efter festen

Du kan evt. kigge forbi de fine pynte serier og festartikler til 1. fødselsdag, og vælge søde paptallerkner, papkrus, servietter og balloner som matcher til det fine pynt, tilbehør og accessoires du ser her på siden.  

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.