Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Guirlander & Bannere til 1 års fødselsdag

Enhver 1. fødselsdag er noget helt særligt. Derfor skal der pyntes op til denne dag med alt, hvad tryllekassen af festartikler til fødselsdag byder på. 

Her på siden finder du de fineste banner og guirlander til 1. fødselsdag i forkellige design, med eller uden 1 tal på. Du kan vælge mellem roset guirlander, pom pom guirlander, hænge guirlander, banner guirlander, latern guirlander og vimpel guirlander.

Når der holdes fødselsdag bliver bordet dækket festlig ind og omgivelserne pyntes op med alle mulige festartikler. Bannere og guirlander er herved en uundværlig detalje for at skabe den rette stemning til den magiske 1. fødselsdag af den lille pige eller dreng.

Her på siden finder du bannere og guirlande som garanterer en vellykket pyntearrangement til den store dag. Om du vil pynte væggene, dørene, loftet - du finder den helt rigtige guirlande eller banner her. En rigtig fin blikfang er roset guirlander i forskellige størrelser og farver. Du kan enten hænge dem op på loftet eller også sådan at de smykker væggene. Tit har roset guirlander et fin motiv eller også 1 tallet i midten som markerer festens anledning.

Ved siden af hænge guirlander og dekorationer er bannere med navn et stort hit. Sammen med bannere leveres bogstaver som klistermærker så du kan personalisere de søde bannere med barnets navn. Eller findes der pom pom guirlander som skaber en rigtig festlig stemning eller latern guirlander som er super sødt til festen. 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.