0 varer i din kurv

'baby fødder'

Super sødt tema med utroligt flot pynt og tilbehør til et stilrent og gennemført Baby Shower i de fineste lyseblå nuancer. Når du holder Baby Shower til den lille dreng er dette pynte tema rigtig fin til at pynte stuen, bord og omgivelserne.

Denne lyseblå Baby Shower pynt byder på søde paptallerkner, papkrus, servietter, guirlander, bordpynt og mange andre festartikler til at skabe den hel perfekte stemning til netop Jeres Baby Shower. Du kan finde alt, fra bordkort, bordkortholdere, servietter, pynte krystaller for at du kan finde på den fineste borddækning.   

Perfekt til fest - lyseblå Baby Shower pynt med søde baby fødder

På dette pynte tema fremstår søde baby fødder som den røde tråd igennem alle festartikler. Baby fødderne er et meget babyagtig symbol som findes på rigtig mange babyprodukter. På vores fine pynte tema har de søde baby fødder selvfølgelig opgaven til at skabe den hel perfekte stemning til festen. 

De små baby fødder pynter alt i serien - de fine servietter, paptallerkner, papkrus og guirlander. Med supplerende bordpynt kan du skabe en helt babyagtig stemning til Jeres fest når du bruger det fine lyseblå Baby Shower pynt.

Lyseblå Baby Shower pynt

Når der holdes Baby Shower for den lille dreng er dette pynte tema et rigtig godt vælg for at skabe en fortryllende atmosfere. Når du har besluttet dig for at alt skal være i lyseblå nuancer ligger du helt rigtig med dette lyseblå Baby Shower pynt. 

De fine servietter og paptallerkner viser fine baby fødder i et meget diskret lyseblå med en fin kant af det kendte 'Vichy Karo' mønster. Det samme mønster findes på tilhørende bordpynt, bannere, guirlander og andre festartikler af temaet.

Lyseblå Baby Shower pynt med 'Vichy karo mønster'

Det flotte karo mønster på kanten af servietterne og tallerkner men også på guirlander og bannere er en klassisk mønster fra modeindustrien. Med temaet 'Baby fødder' lyseblå har denne klassiker fra modeindustrien også fundet indgang i festartiklernes univers. Mønstret kaldes også  'Vichy karo', på engelsk 'gingham mønster'.

Vichy karoer er også kendt for at blive brugt som design ved sengetøj, nattøj, kurve og mange andre tekstile produkter.

Dit Baby Shower bliver helt sikker til en succes når du pynter op med dette flotte lyseblå Baby Shower pynt med de yndige baby fødder.

Evt. kan du supplere temaet med noget Baby Shower pynt fra de følgende kategorier:

 

God fornøjelse!

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro