0 varer i din kurv

'Barnevogn Neutral'

Når der holdes Baby Shower i neutrale farver er denne engangsservice med barnevogn et rigtig godt budt til Jeres fest. Det kan være at I ikke kender babyens køn i forvejen og I vil heller ikke afsløre det ved Jeres Baby Shower ved at holde et Gender Reveal Baby Shower. 

Så er det måske denne flotte engangsservice med barnevogn som skal være højdepunktet af Jeres festlig oppyntning. Du ligger i hvert faldt helt rigtig med de fine festartikler og pynt af dette pynte tema når du/I er til lidt mere understatement i farverne uden at går på kompromis med et klassisk Baby Shower motiv.

Engangsservice med barnevogn til Baby Shower

Det er altid en stor opgave at vælge den rigtige oppyntning til et Baby Shower. Helt klart er det guirlander, bannere, paptallerkner, papkrus, bordpynt og pynt som skal være med til at skabe den rette stemning - på bordet med også i omgivelserne. 

Det er derfor en rigtig fin idé at vælge et tema eller et motiv til Jeres Baby Shower som er udgangspunkt til oppyntning. Selvfølgelig findes der mange motiver og designs som kan benyttes til at pynte op med, dog er det vist de klassiske baby motiver som er på særlig vis med til at sætte gæsterne ind i festens univers. Den flotte engangsservice med barnevogn tager en meget typisk Baby Shower motiv som udgangspunkt - barnevognen. Så der er ingen tvivl hvad overraskelsen handler om når Jeres veninde opdager det festlig pyntede bord med engangsservicen med barnevogn. 

Neutrale farver i engangsservice med barnevogn 

Når I ikke vil holde et Baby Shower i de typiske drenge eller pige farver, dvs. lyserød eller lyseblå, eller hvis I ikke kender babyens køn endnu og vil heller ikke afsløre det som højdepunktet ved Jeres fest, så er Baby Shower pynt i neutrale farver en meget god idé. 

Så det er derfor du ligger helt rigtig med det flotte Baby Shower pynt i neutrale farver denne flotte engangsservice med barnevogn hører til. De dominerende farver af de fortryllende servietter, papkrus, paptallerkner, guirlandere og alt andet pynt af dette tema er nemlig pastelfarver i lysegrønne og gule nuancer. Barnevognen og striber i sort med hvide prikker former en fantastisk kontrast til pastelfaverne og giver engangsservicen en virkeligt flot note.

Mere end engangsservice med barnevogn til Baby Shower

Det er altid en god idé at pynte op med en fin engangsservice til Baby Shower. For det første sætter engangsservicen med sine farver, design og motiver udgangspunktet for alt andet oppyntning til festen. For det andet er en engangsservice en meget praktisk måde at pynte bordet uden at det medfører for meget arbejde. Det kan nemt ryddes op bagefter, uden opvask så der er mere plads og tid til festen. 

Udover de praktiske paptallerkner, papkrus og servietter byder den fine engangsservice med barnevogn til Baby Shower på meget mere andet pynt som gør Jeres fest perfekt. Der findes flotte gaveæsker, hænge guirlander, invitationer, pom pom guirlander, sugerør, plastik dug, balloner og muffin pynt.

Så kort sagt, når I skal holde Baby Shower og leder efter festartikler og pynt i neutrale nuancer uden at give slip på nogle klassiske pynte elementer er den flotte engangsservice med barnevogn til Baby Shower helt rigtig. Hvis du ikke er helt overbevist over det kan du måske kigge forbi noget andet Baby Shower pynt i neutrale farver her.

God fornøjelse!

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro