0 varer i din kurv

Pynt, bordpynt, festartikler, guirlander, bannere, servietter, engangsservice - fest tilbehør til dit tema til fest

Velkommen i universet af pynt, bordpynt og festartikler. Her finder du guirlander, bannere, servietter, engangsservice og andre flotte dekorationsartikler til enhver festlig begivenhed. Her hos Purple & Pink finder du fortryllende festartikler til Baby Shower, barnedåb, den magiske 1. fødselsdag og enhver yderligere børnefødselsdag

Der findes et hav af festartikler og dekorationer til de forskellige begivenheder - her på siden ser du alt pynt, bordpynt, festartikler, guirlander, bannere, servietter, paptallerkner, papkrus og kagepynt jeg har samlet til de forskellige fester. 

« 1 ...

Festartikler - fest tilbehør til tema til fest

Når du vil pynte op til en festlig begivenhed består udfordringen i at finde fest tilbehør og pynt som matcher det tema til fest du har valgt for den store dag. Det er en meget vigtig beslutning at finde det rigtig tema til fest så du kan planlægge og gennemføre festen på en stilren måde ved at vælge netop de rigtige festartikler. 

Måske står du og har ingen idé om, hvilken tema til fest du skal vælge. Det er derfor du finder alle festartikler som findes hos Purple & Pink her på siden. Set er simpelthen fordi du kan måske finde inspiration til netop dit tema til fest. Tit er det nemlig at man ser pynteting såsom fortryllende servietter, bordpynt eller andet fest tilbehør og så ved man lige pludselig, hvordan den festlige borddækning skal se ud. 

Festartikler til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag, børnefødselsdag 

For at gør det endnu nemmere for dig at finde nogle fine festartikler til netop din fest kan du måske tager et kig forbi kategorierne i shoppen: 

Her finder du alt fest tilbehør som findes hos Purple & Pink i netop selve kategorien og du kan nemt skaffe dig en overblik. 

Eller du kan måske også tage udgangspunkt i den festlige begivenhed. 

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde lige præcis de festartikler  alt fest tilbehør til dit tema til fest kan du evt. kigge forbi de enkelte festlige begivenheder hvor du finder alle dekorationer og festartikler som matcher dit formål og sorteret efter tema. Du kan finde de enkelte festkategorier her: 

Festartikler og fest tilbehør - 3 gode råd 

Du finder med sikkerhed de rigtige festartikler eller det rigtige tema til fest. Du kan få inspiration til borddækning til eksempelvis et Baby Shower her. Eksemplerne giver dig måske en idé om hvilket fest tilbehør og bordpynt der hører til at pynte op til sådan en festlig begivenhed. 

Stort set handler det nemlig om at finde festartikler og fest tilbehør som matcher til netop dit tema til fest i farve, design og form. Selvfølgelig er oppyntning til festen en ren smagssag. Men ofte virker pynt til borddækning med eksempelvis forskellige motiver forvirrende for øjet. Uden at man kan lige præcis nævne hvad det er så virker i sådan nogle tilfælde bordækningen som ikke gennemført. 

For at din oppyntning til fest bliver til en succes finder du her 3 gode råd til hvordan du kan gør.

1 - Del dine festlige forberedelser af festen i faser

Gør et projekt ud af den festlige begivenhed og del projektet i faser og enkelte delprojekter. På denne måde kan du nemt skabe og beholde overblikken over de tiltag du vil foretage dig. Dette kunne eksempelvis være følgende faser: invitationer, gaver, bordpynt og borddækning, oppyntning af omgivelserne, mad og kagepynt og efter festen. På denne måde kan du finde frem, hvilke festartikler du har brug for at pynte op til hele arrangement.

2 - Find et tema til fest

Når du finder et tema til festen bliver det ofte nemmere at holde sig til matchende festartikler fordi udvalget at fest tilbehør og pynteting bliver mindre. Et tema til fest kan eksempelvis være et farve, et mønster eller tema. For at give nogle eksempler - en tema til fest kunne være: 

3 - Deleger opgaver hvis det er muligt

Alt efter hvad det er for en fest du planlægger, kan det være en stor hjælp at delegere nogle af forberedelser. Når du skal holde barnedåb og står træt og med opgaven at vende dig til at være nybagt mor kan det være en god idé til at spørge barnets bedsteforældre om hjælp. De kunne eksempelvis står for at skrive og sende barnedåbs invitationer og takke kort. Alt du skal gøre er at give din gæsteliste til dem og så slipper du at denne del af dit festprojekt.  

Når du vil holde Baby Shower er det i det fleste tilfælde et fælles veninde projekt. I fælleskab kan I skaffe festartikler og organisere hele festen. Du finder et tjekliste til hvordan du planlægger et perfekt Baby Shower her.     

 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro