0 varer i din kurv

Barnedåbspynt med Baby fødder lyseblåt

Rigtig fint barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt. Dette pynte tema er til dig som skal holde en barnedåb til den lille dreng, hvor pyntens grund tema skal være lyseblåt. Her finder du alt til festlig borddækning og pynt og dekorationer til dåbens lokalitet. 

Pynte temaet med de søde baby fødder er i de fineste lyseblå nuancer og byder på vidunderligt flot bordpynt, balloner, guirlandere, bannere, servietter og engangsservice. Det meget klassiske udtryk får dette barnedåbspynt igennem det altid moderigtige vichy karo mønster.

« 1

Barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt - dåbspynt til dreng

Når du står og mangler dåbspynt til dreng er du helt rigtig på denne side. Pynte temaet med de søde små baby fødder i de fineste lyseblå farver er helt sikker en perfekt valg til den store dag. Mellem alt det forskelligt pynt til barnedåb er barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt nemlig en klassiker

Selvfølgelig er de søde baby fødder med til at skabe en babyagtig stemning når det flotte engangsservice står frem på det festligt dækkede bord. Men det er også det flotte mønster som gøre det flot barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt til et altid rigtig valg til festen.

En klassiker i lyseblåt - barnedåbspynt med baby fødder

Typisk bliver en barnedåb holdt i meget pige - eller drengeagtige farver, dvs. der bliver pyntet op i lyserøde eller lyseblå nuancer. Selvfølgelig findes der også mere neutralt pynt til festen, men lyseblåt og lyserødt er meget dominerende.

Motiver som ved en barnedåb også ses javnligt på pyntet er søde elefanter, barnevogne, babier, baby fødder - kort alt, hvad der relateres til babyen.  

Så det der måske derfor at designet af dette barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt forener tre meget klassiske elementer i temaet's design. Den lyseblå farve, baby fødder og de klassiske vichy karoer. 

Vichy karoer på  barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt 

En yderlig detalje ved dette pynte tema til dåben er det flotte karo mønster på kanten af tallerknerne, på guirlander og bannere. Dette mønster kaldes også  'Vichy karoer', som er  på engelsk kendt som 'gingham mønster'.

Måske kender du de flotte mønster fra sengetøj, nattøj eller noget andet. Mønstret er siden 50erne en klassiker i design verdenen. Modetøj, accessoires og brugsgenstande bliver tilset med de fine vichy karoer. Så det har været kun et spørgsmål om tid indtil det også bliver brugt på pynte artikler, ligesom på dette barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt.

Tilbehør til barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt 

Hvis du ønsker at finde yderlige festartikler til at gøre oppyntning af barnedåben perfekt og du synes der mangler lige det sidste detalje du ikke finder ved dette pynte tema så kan du evt. tage et kig forbi de følgende kategorier. 

bordpynt til barnedåb, 
guirlander, bannere og flagranker til barnedåb
paptallerkner og papkrus til barnedåb
servietter til barnedåb
balloner til barnedåb, 
kagepynt til barnedåb.

Dit barnedåb bliver helt sikker til en succes når du pynter op med dette flotte barnedåbspynt med baby fødder i lyseblåt.

God fornøjelse!

hjerter💕 💕 💕

 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro