GRATIS GAVEINDPAKNING

Barnedåbspynt

Barnedåbspynt til oppyntning ved barnedåb. Her hos Purple & Pink finder du fortryllende pynteting til barnedåb. Du finder et hav af barnedåbspynt til den lille pige og barnedåbspynt til den lille dreng. Men også hvis du er mere til neutral pynt til barnedåb er du kommet til det rigtige sted. 

For at holde en stilren barnedåb kan du benytte bordpynt, pynt, servietter, bordkort, invitationer, små pynte figurer, bordkortholdere, guirlander, bannere og meget mere som barnedåbspynt. For at gøre det nemt for dig finder du her på siden alle pynteting der findes i shoppen. Hvis du vil se alt det flotte barnedåbspynt på en lidt mere overskuelig måde kan du klikke dig igennem de følgende kategorier: 

Barnedåbspynt - lyserødt, lyseblåt, neutralt eller lilla barnedåbspynt

Når I holder jeres barnedåb så skal dagen fejres med alt hvad der hører til - den kære familie, præsten, kirken, kagen og selvfølgelig barnedåbspynt. Barnedåbspynt findes i mange farver, mest i lyseblå eller lyserøde nuancer fordi det er typiske babyfarver for den lille dreng eller den lille pige. Men der findes også neutrale pynteting til dåben i hvide eller cremefarvede nuancer, i grønt eller gult, og så findes der også lilla barnedåbspynt. 

Alt efter jeres smag vælger I den ønskede farve til Jeres fest. Traditionelt er det vist lyserøde og lyseblå nuancer man oftest ser ved en barnedåb og derfor findes der også mest barnedåbspynt i disse nuancer. Men det kan også være et vidunderlig blikfang, hvis den festlige borddækning står frem i eksempelvis lilla nuancer. 

Forskelligt barnedåbspynt til forskellige formål

Når du vil bruge barnedåbspynt til festen så er det altid en god idé at overveje hvilken slags pynt I vil bruge til hvad. Jeg kan anbefale at dele de forskellige pynteting i forskellige kategorier så du ikke mister overblikket, køber for meget eller ikke nok, eller helt glemmer nogle vigtige detaljer.

Det kan tit være en udfordring at finde matchende pynt til det du allerede har købt. For at undgår at jeres barnedåb bliver ødelagt af dårligt pynt som ikke matcher sammen har jeg nogle gode tips til, hvordan du vælger dit barnedåbspynt. 

4 gode råd til barnedåbspynt

For at jeres barnedåb skal bliver en succes hele vejen igennem og ikke bliver til en stressende oplevelse for jer, har jeg følgende råd til dig. For at holde overblikket kan du evt. dele dit pynte projekt op i de følgende 4 kategorier

Barnedåbspynt før barnedåben - alt starter med en fin invitation

Den festlige stemning til jeres store dag kan du allerede fremkalde før barnedåben overhovedet er gået i gang - brug en festlig invitation til gæsterne som står på jeres gæsteliste. Det er noget helt særligt at får en personlig indbydelse til den store dag og, hvis den i sig selv er noget særligt, så får gæsterne allerede der en fornemmelse af den særlige betydning dåben har for jer og jeres barn. De fornemmer at det er en ære at fejre den store begivenhed sammen med jer og at hylde babyens optagelse i den kristne tro. 

De fine invitationer er del af Jeres barnedåbspynt fordi en gennemført og stilren barnedåbsfest allerede starter med en festlig invitation til barnedåb. Du kan vælge at lave invitationer selv som betyder at du skal beregne lidt tid for at købe tilbehør og klippe og klistre. 

Du kan også vælge at købe nogle fine invitationer til barnedåb. Der findes super skønne og søde invitationer med de yndigste motiver som gør at enhver gæst fornemmer den særlige stemning allerede når de holder den fine invitation til den store begivenhed i hænderne. 

Barnedåbspynt til borddækning - dåbspynt til bord

Det festligt dækkede bord er selvfølgelig blikfang ved Jeres dåbsfest. Det er nemlig her, hvor gæsterne nyder maden og hygger. Det er ved det festlige bord hvor der måske holdes nogle taler og hvor der spilles nogle spil. Dåbspynten på bordet vil jo være foran gæsternes øjene stort set hele tiden, når først ceremonien i kirken er overstået. Det er derfor bordpynt til barnedåb har en særlig betydning til et veldækket bord og for at videreføre den særlige stemning du allerede har vakt med de fine invitationer til jeres barnedåb.

For at bordet lever op til forventningerne kan du benytte dig af fortryllende bordpynt til barnedåb, herunder servietter, engangsservice, løs pynt, små pynte figurer, serpentiner, bordkort og bordkortholdere. Dåbspynt til bord findes i mange farver, former og mange forskellige designs. Du kan måske samle de idéer du har på en liste og måske får mere inspiration til bordpynt til barnedåb her.

Barnedåbspynt til omgivelserne - pynt til lokaliteterne

Når du har fundet ud af, hvordan dit dåbspynt til bordet skal se ud, kan du skabe dig et overblik over tilhørende pynt til omgivelserne. Det vil sige du skal finde pynt som passer til det sted hvor I holder barnedåben, og til hele jeres barnedåb. Som pynt til omgivelserne findes der super flotte bannere og guirlander, pom pom guirlander, yndige balloner, søde hængedekorationer og meget mere.

Barnedåbspynt til dåbskagen - dåbspynt til kagen 

Yderligere barnedåbspynt finder du i kategorien kagepynt og bagning her på siden. Her finder du alt, hvad der giver den festlige dåbskage den sidste finish - masser af dåbspynt til kagen. Dåbspynt til kagen kan være mangfoldigt. Det kan være små sukker figurer som kan spises, eller små baby figurer lavet af resin som kan sættes på kagen som en slags blikfang.

Du finder selvfølgelig også muffins pynt og muffin stative til de søde cupcakes I vil servere. Du kan selvfølgelig også vælge at restauranten skal står for at arrangere dåbskagen i sammenarbejde med et bageri. Det er helt op til dig og din fantatsi, hvordan i arrangerer dette til jeres fest.

Pynt op til en stilren barnedåb med barnedåbspynt fra et pynte tema

Kunsten ved oppyntning til ethver festligt arrangement er at finde frem til et stilrent udvalg af pynteting der skal være med til festen. For at du nemt kan finde barnedåbspynt som matcher sammen i design, form og farve finder du her hos Purple & Pink flotte pynte temaer til barnedåb. 

Et pynte tema indeholder barnedåbspynt som du nemt kan koordinere til jeres fest uden at det bliver forvirrende i farver, tema eller form. Bordpynt, pynt, servietter, bordkort, invitationer, små pynte figurer, bordkortholdere, guirlander, bannere og alt andet barnedåbspynt fra det samme pynte tema harmoniserer når det bruges sammen og giver en meget fin oppyntning.

Der findes nogle typiske motiver som afspejles i barnedåbspynt. Det kan være yndige elefanter, søde bamser og babyfødder, flotte barnevogn og små babytøj er kun nogle få af mange motiver som udgør barnedåbspyntet til en pynte serie. Her hos Purple & Pink har jeg valgt nogle fine pynte serier som du kan vælge fra.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

 

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.