0 varer i din kurv

"Lille Hval"

Du vil ikke holde en kedelig Baby Shower og sætte fantastiske kontraste med farver og mønster? Så er pynte temaet med den lille hval helt perfekt til dit formål! Her finder du alt - flotte farver og mønster på fortryllende engangsservice til Baby Shower. 

Selvfølgelig skal du udover engangsservicen også pynte op med matchende guirlander, bannere, bordpynt og alt muligt andet pynt for at skabe den rette stemning til Jeres Baby Shower. Og her er du helt rigtig - her finder du Baby Shower pynt i friske farver, med sødt mønster og i stort udvalg. Se den fantastiske engangsservice til Baby Shower og alt andet pynt her

Engangsservice til Baby Shower - er det det nye sort? 

Når du står og skal holde Baby Shower er der masser af ting og sager du skal tænke over. For at være ærligt skal du planlægge festen i god tid for at du har lokalet, musikken, lege og ikke mindst engangsservicen til Baby Shower på plads. Hvordan du planlægger det mest fantastiske Baby Shower indenfor 8 uger kan du se her.

Men hvad nu med engangsservicen til Baby Shower? Er en engangsservice det nye sort eller skal du heller vende tilbage til de gode gamle porcelainstallerkner? Et Baby Shower er - modsat en barnedåb eller bryllup - en fest uden et decideret højdepunktet (undtagen du holder et Gender Reveal Baby Shower). 

Så højdepunktet ved et Baby Shower er festen i sig selv - og dette skal kunne mærkes i hele oppyntning. Det vil sige at det festlig dækkede bord og pynt i omgivelserne, sjove Baby Shower lege og Baby Shower gaver udgør festen. Og det er derfor det er en god idé at pynte op med en fortryllende engangsservice til Baby Shower

Hvad udgør en engangsservice til Baby Shower? 

En flot engangsservice til Baby Shower består typisk af flotte papkrus og paptallerkner. For at skabe den rette stemning til festen kan du selvfølgelig ikke kun præsentere et bord med papkrus og paptallerkner - men du kan i hvert fald sætte udgangspunktet til hele festen her som fortsætter sig som den røde tråd igennem hele oppyntning. 

Så det er derfor det vil altid være en god idé at vælge en flot engangsservice til Baby Shower som antyder festens tema. Derudover kan du vælge at supplere paptallerkner og papkrus med matchende plastikbestik eller bestik af træ. Det gør oprydningen helt nemt. Alt andet Baby Shower udstyr vil jeg ikke betegne som engangsservice med som pynt til Baby Shower som selvfølgelig er nødvendig for at skabe den perfekte ramme til Jeres fest.

Pynt, bordpynt og engangsservice til Baby Shower i friske farver

Ved at pynte op til Jeres fest skal du i hvert fald vælge pynt, bordpynt og engangsservicen med omhu så alt matcher sammen i farver, tema og mønstrer. Det er vigtig for at hele arrangement bliver til en æstetisk oplevelse når vi taler pyntet.

Lige som engangsservicen her på siden som sætter en maritim tema og super friske farver som udgangspunkt. De søde paptallerkner i pink og lyserøde nuancer med den yndige lille hval bliver perfekt suppleret med den flotte limegrønne mønster på servietterne eller de søde motiver på eksempelvis muffin wrapperne.

For at supplere denne flotte engangsservice til Baby Shower kan du vælge fra det stort udvalg af pynt, bordpynt og accessoires her på siden eller du kan kigge forbi alt pynt og tilbehør til Baby Shower vi har her hos PurpleandPink.dk.

God fornøjelse! 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro