FRAGT FRA KUN 35,-

Tekstiler til drenge

Tøj og tekstiler til baby drenge

Når det ikke skal være babytøj i lyserød skal de mest være babytøj i lyseblå. Jeg synes også det er svært at valge tøj til babyer. Her på siden finder du et lille udpluk at tekstiler og tøj til den lille baby dreng i neutrale farver og selvfølgelig i drengefarver ;). Du finder hagesmæk, stofbléer, fine kyser og såkaldte 'swaddles' - XXL stofbléer som kan bruges som lille tæppe eller ved amning.

Tekstiler, tøj og andre ting til baby drenge hos Purple & Pink

Jeg har her på siden lavet et lille udvalg af barselsgave idéer når det skal være tøj eller tekstiler til drenge. Når du ikke finder nok inspiration her på siden kan du måske kigge på oversigtssiden med barselsgave ideér til drenge eller finde inspiration til en barselsgave til drenge direkte i de enkelte kategorier:

Hagesmæk, stofble, kyse og meget mere til den lille baby

Her på siden ser du kun få tekstiler og tøj til den lille baby dreng. Jeg er i gang med at købe flere og flere - så kig forbi senere igen når du ikke finder dit ønskede baby gave lige nu.

Når vil har brug for yderligere inspiration og idéer for en baby gave se alle barselsgaver her. Måske har du også lyst til at give en unik gave til babyen - så kan du overveje at give en Diaper Cake i barselsgave.

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.