GRATIS GAVEINDPAKNING

Barselsgaver og baby gaver

Barselsgaver til både piger og drenge. Se de mest populære barselsgaver, og andre barselsgave ideer. Find den helt rigtige barselsgave her.

Med en sød barselsgave byder du det lille nye barn velkommen til livet. Barselsgaver kan være praktiske, søde, festlige, ren forkælelse – eller det hele samlet i én barselsgave. Jeg har samlet en god variation af søde og nyttige baby gaver som du kan bruge som barselsgaver, så skulle der gerne være mulighed for at blande til en rigtig fin barselsgave. 

De populæreste barselsgaver lige nu

Det her er de barselsgaver som er mest populære lige i øjeblikket. Det er barselsgaver som er rigtig fine og som er gode at have med på sygehuset for at lykkeønske den nybagte familie. I årtusinde har man fejret fødselen var at give barselsgaver. I tidligere tide var det gaver som man offeredede til guderne for at sige tak for den veloverståede fødsel, og for at velkomme det nye barn. Senere er det blevet gaver som var til hjælp for den nye familie – det vi kender som en moseskurv. Den var fyldet med praktiske ting som alle kunne bruges til pleje af baby. I dag er det at give en gave ved barselsbesøg en gestus hvorved man sige tillykke med fødslen og viser sin glæde for den nye familie. 

Barselsgaver til piger og drenge

Det er en god tradition at besøge de nybagte forældre og den nyfødte kort efter fødslen, og det er sådan en lykkelig begivenhed – jeg elsker det! Giv for eksempel en Diaper Cake i barselsgave. De festlige blekager er et hit hver gang det kommer til barselsgaver. Du kan se den som en ny form for barselskurv, som er fyldt med nyttige og søde ting til den nyfødte baby. Se de fine barselsgaver som jeg har udvalgt her til Purple & Pink. 

Diaper Cakes som barselsgaver

Diaper Cakes - eller blekager som de også kaldes - er fantastisk som barselsgave. De er festlige, fyldt med mange nyttige og søde sager til baby, og så selvfølgelig bleer. Det er en praktisk gaver som gavner den lille nye familie, både hvis du giver den på sygehuset, eller hvis du besøger den nybagte familie i hjemmet. Jeg pakker den flot ind, så den er lige at til forære væk. Diaper Cakes indeholder alle noget for enhver smag, og er meget nyttige til den nyfødte. De er samtidig en stor hjælp til de nybagte forældre, da de indeholder ting til baby som alt sammen kan bruges fra dag 1. Se alle Diaper Cakes ved at klikke her!

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.