0 varer i din kurv

FAQ - Alt om de fantastiske blekager

Herunder har jeg lavet en oversigt med FAQ's. Og selvfølgelig svarene dertil. Listen er resultatet af mine egne erfaringer, dvs. spørgsmålene som jeg mødt undervejs når jeg fortalte om blekager.

Du er meget velkommen til at skrive til mig og fortælle mig om yderligere spørgsmål du har hørt i forhold til fænomenet 'blekage'.

Q: Hvad er en blekage?

A: En blekage er en gave som typisk gives i anledning af et Baby Shower. Den er også perfekt som barsels- eller dåbsgave, til navngivning eller i fødselsgave. 

Q: Kan man spise en blekage? 

A: Nej, grundelementerne i blekagerne er selvsagt bleer :-). Yderligere specificeret: engangsbleer. 

Q: Hvorfor er en blekage en perfekt gave til Baby Shower som barsels- eller dåbsgave, til navngivning eller i fødselsgave?

A: En blekage indeholder mange nyttige ting til babyen eller også til moren og er her i Danmark en elsket barsels - eller fødselsgave. Men også til barnedåb eller navngivning er en blekage garanteret gavebordets blikfang og en uforglemmelig gave. 

 Q: Er bleerne i en blekage limet sammen?

A: Nej, alle mine blekager er sat sammen på en måde, så bleerne bliver fuldstændig uskadt og kan bruges når pynten er taget af. Jeg 'bager' med elastikker og snor. Men der findes DIY guides på nettet hvor bleerne i blekagen bliver limet sammen. 

Q: Hvad ellers er der i en blekage?

A: Der findes forskellige typer og designs af blekager, og derfor er det også forskelligt hvad en blekage udover engangsbleer består af. Kagen kan  være pyntet med legetøj, plejeprodukter, klude, håndklæder, stofbleer, babystrømper, sutter, sutteflasker, suttekæder, rangler osv. som i farven matcher til kønnet af den baby blekagen er beregnet til. 

Q: Hvilken bleer er bedst til at bruge til at bage en blekage?

A: Det er muligt til at bruge engangsbleer fra forskellige mærker og i forskellige størrelser. Skal blekagen være en gave til barnedåb eller navngivning anbefales der i hvert faldt ikke bruge de mindste størrelse. Jeg bruger som udgangspunkt Pampers bleer eller bleer fra Minirisk til mine blelagkager i størrelse 3 (4 - 9 kg) fordi de er nemt til at rulle.

Q: Er det dyrt at lave en blekage selv? 

A: Det kommer an på... :) Jeg bruger til mine modeller bleer fra Pampers i str. 3 som koster omkring 2,40 kr. når man køber dem i en butik i tilbud.  Dvs. når du bruger 55 bleer så vil det koste dig 132kr i bleer. Og så er der det at du ikke bare kan købe 55 bleer, men du skal købe en hel pakke som typisk koster endnu mere. Dertil kommer så pynteting som sutteflasker, stofbleer og sutter osv. samt bånd og sløjfer og cellofan.   

Q: Er de enkelte bleer pakket ind separat? 

A: Nej, jeg pakker de enkelte bleer ind separat i eksempelvis folie. De er rullet sammen enkeltvis og kan nemt og praktisk finde plads i pusletasken. 

Q: Hvad hvis jeg (eller gæsterne af Baby Showeret) ikke ved om den lille ny bliver en pige eller en dreng? 

A: I denne tilfælde har du 2 muligheder. Du kan vælge at give en blekage i neutrale farver i gave. Hvis det skal være en 'Gender Reveal' kage, så kan vi aftale at den afslørende detalje ind i kagen skal være i pige - eller drengefarver men kagen selv skal være neutral. Se evt. mere om dette ved spørgsmål "Er det muligt at bestille en blekage efter egne ønsker hos Purple & Pink?".

Q: Findes der blekager til tvillinger? 

A: Ja, der findes. Jeg er ved at oprette en ekstra side med dette emnet. Se evt. mere om dette ved spørgsmål "Er det muligt at bestille en blekage efter egne ønsker hos Purple & Pink?".

Q: Hvor stor er en blekage? 

A: Det er forskelligt og afhængig af blestørrelser der bruges. Blekagerne jeg bager har som udgangspunkt følgende størrelser: 

  • 3 lags kage: ca. 45 cm i højden
  • 2 lags kage: ca. 35 cm i højden
  • 1 lags kage: ca. 20 cm højden

Den nederste bund af blekagerne måler ca. 24 cm i diameter. 

De store blekager består af ca. 55 engangsbleer plus pynteting. I alt vejer en stor blekage omkring ca. 3 kg.

Q: Går blekagerne i stykker når de sendes som pakke?

A: Nej, alle mine blekager er 'skruet' sammen på en måde så de ikke falder fra hinanden under transporten. Læs hertil evt. også anmeldelser af kunderne som har købt en blekage og tabt pakken ;)

Q: Kan jeg vælge at får en blekage pakket ind som gave? 

A: Typisk er alle blekager du køber hos Purple & Pink pakket ind i cellofan. De kan ikke pakkes ind i gavepapir fordi det vil den ikke holde til under transporten. 

Q: Er det muligt at bestille en blekage efter egne ønsker hos Purple & Pink? 

A: Selvfølgelig! Du ringer eller skriver bare til mig og så aftaler vi hvordan din blekage skal se ud. Typisk laver jeg 2 prototyper og du kan vælge hvilken skal går i produktionen. 

Q: Kan jeg bestille en Diaper Cake - kit? 

A: Ja, jeg arbejder med højtryk på sagen. Jeg planlægger en DIY side hvor du kan købe et kit til enhver blekage som sælges her hos Purple & Pink. 

Q: Er det svært at lave en blekage? 

A: Nej - det er det overhoved ikke. Du kan finde min guide til hvordan du laver en blekage inkl. videotutorial, en liste med ting du har brug for og en omfattende skridt-for-skridt guide her.

 

Se nogle af de flotte blekager du kan købe her hos Purple & Pink her:

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro