0 varer i din kurv

Blekage - den nye barselsgave

Diaper Cakes - på dansk: blekager - er en tradition fra USA som har erobret det europæiske kontinent – ligesom for eksempel ‚Valentines Day’. De søde, farverige blekager kommer oprindeligt fra traditionen om at holde et baby shower. Et Baby Shower er en fest for at hylde det nye liv, og også venskabet. En blekage er, efter denne søde tradition, en uundværlig, mindeværdig og nyttig lykønskning til mor og barn.

Blekage – festlig, flot og nyttig barselsgave! 

Blekager er en moderne version af en moseskurv. Nyttige ting til den lille nye baby er ingredienserne til forskellige kageformer – lavet af bleer. Udover de uomgængelige engangsbleer kan trøstende sutter, nyttige sutteflasker, bløde nusseklude, søde plysdyr, vigtige stofbleer og det første stykke yndlingslegetøj indgår som ingredienser i en blekage. Det hele er festligt pyntet med sløjfer og bånd, og flot pakket ind i cellofan.

Blekager findes i de vidunderligste former. Ingredienserne i en blekage varierer ligesom designs gør det. Fra den klassiske lagkage af bléer til et æble – der findes et hav af forskellige designs. Hver blekage er unik og dermed stjernen på ethvert gavebord. Ved siden af de kreative blekager ser gavekort til babytøj og plysbamse nr. 117 rimelig blege ud – de er næsten usynlige.

Vær med på bølgen – giv en blekage i fødsels- eller barselsgave

Traditionen omkring blekager og Baby Shower bærer et sort værdisæt – sagt med enkle ord: at hylde venskabet og miraklet ved livet. At give en blekage i fødsels- eller barselsgave er ‚trendy’, personligt og viser kreativitet ved valg af gave. Du kan være med på bølgen – giv en blekage i barselsgave!

Se nogle af Diaper Cakes du kan købe hos Purple & Pink her:

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro