Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Servietter til 1 års fødselsdag

Det er den store dag i barnets liv - overgangen fra at være baby til at være barn. Den 1. fødselsdag som er magisk og noget helt specielt. Hertil hører selvfølgelig et festligt pyntet bord, guirlander, balloner, et kagelys og selvfølgelig fødselsdagsservietter

Herunder finder du et stort udvalg af fine servietter til dit barnets magiske 1. fødselsdag. Om du er til servietter med 1 tal, med trykte bogstaver eller bare med sødt motiv - du finder de helt rigtige servietter til at dekorere til den store dag. 

Søde servietter til den magiske 1. første fødselsdag! Om du leder efter servietter med 1 års tal, 'Happy Birthday' bogstaver, servietter med søde mønstre og motiver, med Disney helte eller søde dyr - her finder du de perfekte servietter til 1. fødselsdag. 

Valg servietterne til en fødselsdags pynte serie så hele den festlige borddækning af paptallerkner og papkrus har samme stil eller find nogle fine servietter som passer til dine porcelains tallerkner. 

Det er altid en god idé at har servietter når de mindste opdager fødselsdagskagen, muffiner eller også spagetti og kødsauce og de små hænder graver sig dyb i dejen, guffen eller saucen ;) Når der holdes den 1. fødselsdag må servietterne selvfølgelig gerne være mere festlig end i hverdagen. Her på siden finder du et fin udvalg af fødselsdagsservietter - med eller uden 1 tal på og med fine motiver. 

Du kan vælge at kombinere servietterne med engangsservice såsom eksempelvis paptallerkner og papkrus og evt. andre festartikler såsom guirlander, serpentiner og de uundværlige balloner med 1 års tal. For at pynte op med mange fine og matchende festartikler kan du evt. kigge forbi en af de fortryllende fødselsdags pynte serier. Her finder du alt, hvad der hører til for at udsmykke omgivelsner og fødselsdags bord. 

De kan være en god idé at tilpasse fødselsdagsservietterne til de små gæsters små hænder. Servietterne her på siden kan enten være servietter i normal størrelse eller mindre servietter som matcher perfekt til de små børnefingre og de mindre paptallerkner. 

Der er intet som er så uundværligt til en fest som servietter. Servietter kommer på bord når det skal være en pænt dækket bord - eksempelvis til den magiske 1. fødselsdag. Her fungerer servietterne som pynt og samtidig som praktisk detalje. 

Her hos Purple & Pink kan du finde servietter i mange forskellige farver, med forskellige mønstre og i forskellige størrelser. Du finder dessert - eller kageservietter og almindelig store servietter, servietter med 1 års tal, med Happy Birthday bogstaver, med søde flyver, brandbil eller feér. Jeg er sikker du finder de helt rigtige fødselsdagsservietter til en fantastisk 1. fødselsdag af den lille pige eller dreng. 

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.