0 varer i din kurv

'Prikker & Striber'

Rigtig fin Baby Shower pynt til dig som er mere til neutrale farver. Det kan være at du holder Baby Shower uden I kender til babyens køn endnu eller fordi I ikke vil pynte op i de meget typiske lyserøde eller lyseblå nuancer. 

Den fine Baby Shower pynte tema 'Prikker & Striber' byder på flot pynt til Baby Shower i meget diskrete nuancer. Grundfarven er en fin lysegrøn, hvor gule, lilla lyseblå og pink nuancer sætter en fin kontast. Selvom de fine servietter, papkrus og paptallerkner er holdt i meget neutrale nuancer kan du selvølgelig supplerer temaet med pynteting fra pynte temaer som er enten mere til dreng eller pige. Her finder du bordpynt og tilbehør, bannere og guirlander, kagepynt og tilbehør til bagning i mere lyserøde/lyseblå farver. 

Baby Shower pynt i neutrale farver

Det kan være en fin idé at dekorere til Baby Shower i neutrale farver, dvs. med farver som ikke er kun helt til pige eller til dreng. Årsagen kan være forskellig - enten er babyen køn ikke kendt endnu og I vil heller ikke afsløre hemmeligheden ved at holde et 'Gender Reveal' Baby Shower eller du er bare ikke til lyserødt eller lyseblåt. 

Så det er derfor temaet 'Prikker & Striber' er helt rigtig for dig. Det byder på Baby Shower pynt i neutrale farver som lysegrøn, lyseblå, lyserød, gul og lilla. Du kan pynte op med de flotte Baby Shower servietter og engangsservice til festen som I holder for den lille pige eller den lille dreng. 

Supplements til Baby Shower pynt i neutrale farver 

Når du pynter op til Baby Shower til den lille pige eller den lille dreng kan det være en fantastisk idé at vælge en mere neutral engangsservice og supplerer grund temaet med bordpynt, pynt og dekorationer i mere pige- eller drengeagtige nuancer. Så kan du være sikker på at din oppyntning ikke bliver for meget lyserødt eller lyseblå dog uden at tydelig henvise til babyens køn.

Hvis du vil supplere Baby Shower pynt i neutrale farver kan du evt. tage et kig forbi Purple & Pink's yderligere pynte temaer som byder på et hav af fortryllende pynteting som matcher til 'Prikker & striber' temaet.

'Gender Reveal' pynt som Baby Shower pynt i neutrale farver

Når babyens køn er allerede kendt men stadigvæk en hemmelighed så kan det være at I kan vælge at afsløre denne hemmelighed ved festen. Dette ville være højdepunkt af festen. Når I holder Baby Shower sammen med hele familien kan det være et rigtig sjovt øjeblik, hvor faren og/eller bedsteforældre får at vide om den lille ny skal være en lille pige eller en lille dreng. 

Når I vælger at holde sådan et Baby Shower så kan du måske få inspiration ved at tage forbi tema 'Gender Reveal' som byder på Baby Shower pynt i neutrale farver. Måske finder du dekorationer, bordpynt eller andre pynteting som du synes passer meget fint til Baby Shower pynte tema 'Prikker & Striber' og netop til Jeres fest også i en af de andre pynte temaer der findes her hos Purple & Pink.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro