0 varer i din kurv

'Happy Baby'

Et Baby Shower er ikke altid en fest som holdes decideret til den lille pige eller den lille dreng. I nogle tilfælde kan det være at I kender slet ikke babyens køn endnu og det skal også være en hemmelighed indtil den lille ny ser dagens lys. 

Men selvom dette så skal oppyntning til Baby Shower ikke være mindre festlig og sjovt. Så det handler om at pynte op i mere neutrale farver og design. Der findes rigtig meget Baby Shower pynt og festartikler i neutrale farver og designs. Pynte temaet 'Happy Baby' er et sjovt og farverigt tema som byder på pynt, bordpynt, guirlander og engangsservice til Baby Shower i neutrale farver. Se alt de flotte festartikler og pynt her: 

Engangsservice til Baby Shower i neutrale farver

I vil holde et Baby Shower og overraske Jeres bedste veninde uden hun har talt om den lille ny baby skal være en lille pige eller en lille dreng? Vil hun holde på den lille hemmelighed indtil babyen kommer til verden? Så kan det være en god idé at holde sig til pynt og festartikler i neutrale farver.

Baby Shower pynt i neutrale farver behøves ikke at være kedeligt - den kan være lige så sjovt og farverigt lige som Baby Shower pynt til pige eller Baby Shower pynt til dreng. Den flotte engangsservice til Baby Shower i neutrale fra temaet 'Happy Baby' er rigtig fin når I ikke kender babyens køn endnu. 

Mangfoldige, men neutrale farver på engangsservicen til Baby Shower

Den flotte engangsservice til Baby Shower i neutrale farver byder på rigtig fint pynt og festartikler. De flotte store prikker på engangsservicen, servietterne, papkrus, tallerknerne, guirlander og bannere er i lyseblå, lyserøde, lysegrøn, lilla, gul, orange gør temaet meget farverigt og sjovt og velegnet til Jeres formål - at holde et Baby Shower i neutrale farver. 

På de fleste af festartiklerne og pynt er der også en lille baby som sagtens kunne være en lille pige eller en lille dreng - så alt pynt fra temaet passer til et Baby Shower i neutrale farver uden at være kedeligt eller med en mangel af farver. 

Suppler engangsservicen til Baby Shower i neutrale farver

For at du kan byde på en festlig borddækning til Jeres Baby Shower kan det være en god idé at supplere tema pynt 'Happy Baby' med nogle festartikler fra tema pynt som er beregnet til pige eller dreng. Dette kunne eksempelvis være nogle pynte figurer til bord i lyserødt eller lyseblåt eller også konfetti og strøpynt i begge farver. Du kan eksempelvis blande pynte figurer og også strøpynten og placere på bord - så dette vil understrege Jeres neutrale Baby Shower tema på en perfekt måde. 

Du kan få inspiration til noget Baby Shower pynt i pige farver her og Baby Shower pynt i drenge farver her. Alt efter hvad du vælger derfra at pynt og tilbehør matcher det helt sikker godt til temaet 'Happy Baby' - netop fordi det har så mange farver i forvejen. 

Når du ikke synes om engangsservice til Baby Shower i neutrale farver som jeg har samlet under temaet 'Happy Baby' kan du måske kigge forbi ved Baby Shower engangsservicen med barnevogn. Dette er også en fantastisk tema med engangsservice til Baby Shower i neutrale farver - bare i meget mere diskrete nuancer.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro