0 varer i din kurv

'Baby fødder' - lyserødt

Søde baby fødder sparker i luften og dufter dejlig af baby - små baby fødder er blevet til et typisk symbol for baby relaterede produkter. Så det er derfor du finder de yndige fødder også på denne fine Baby Shower pynte tema i vidunderligt flotte lyserøde nuancer. 

Du finder søde paptallerkner, yndige papkrus, fortryllende servietter og vidunderligt bordpynt i Baby Shower pynte temaet med de små baby fødder i diskrete lyserøde farver. Om det er nu servietter, bannere, guirlander eller balloner - du finder helt sikker de rigtige pynteting til netop dit Baby Shower!  

« 1

Baby Shower pynte tema med søde baby fødder

Søde baby fødder er et symbol for alt hvad der har at gøre med babyer. Baby fødder bliver benyttet som logo af virksomheder, som vedhæng til smykker og i Purple & Pink's univers af festartikler på et vidunderligt flot Baby Shower pynte tema. 

De små baby fødder pynter de fine servietter og flotte paptallerkner af Baby Shower pynte tema 'Baby fødder'. Dette søde tema byder på super sødt Baby Shower pynt i de fineste lyserøde farver til festen til æren af den lille baby pige. 

Lyserødt Baby Shower pynte tema

Der findes 4 typiske farvenuancer til pynt når der holdes et Baby Shower. Ligesom ved barnedåbspynt kan oppyntning enten være lyserødt, lyseblåt eller neutral. Yderligere kan være lyserødt/lyseblåt samtidig. Dette ville være tilfældet ved et 'Gender Reveal' Baby Shower.

Det lyserøde Baby Shower pynte tema med små baby fødder er perfekt til dig som vil holde en fest til den lille pige uden at være 'for meget' i farve. De fine servietter og paptallerkner som viser de fine baby fødder er designet i et meget diskret lyserødt, dvs. selvom det er lyserødt er det ikke en meget dominant farve. 

Bordpynt, bannere, guirlander og mere til den lyserøde Baby Shower pynte tema

Når du har besluttet dig for at det flotte Baby Shower pynte tema med de yndige baby fødder skal fortrylle stuen og bordet ved dit Baby Shower så er det ret nemt at finde det rette tilbehør

Baby Shower pynte temaet består nemlig ikke kun af de søde servietter og paptallerkner - dertil hører også rigtig fine bannere og guirlander, bordpynt og kagepynt i eksakt de samme farvenuancer, hvilket er af stor betydning når du ønsker at pynte op på en gennemført og stilren måde. 

Vichy karo mønster ved Baby Shower pynte tema med baby fødder 

En yderlig detalje ved dette Baby Shower pynte tema er det flotte karo mønster på kanten af servietterne og tallerkner men også på guirlander og bannere. Dette mønster kaldes også  'Vichy karo'På engelsk er dette mønster kaldt 'gingham mønster'.

Måske kender du de flotte vichy karoer allerede fra sengetøj, nattøj, kurve eller noget andet. Mønstret blev oprindeligt brugt hos militæret men er siden 50erne en klassiker ved eksempelvis modetøj. Så det har været kun et spørgsmål om tid hvornår dette flot mønster også pynter et Baby Shower pynte tema.

Dit Baby Shower bliver helt sikker til en succes når du pynter op med dette flotte Baby Shower pynte tema.

God fornøjelse!

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro