0 varer i din kurv

'Tiny Toes'

Rigtig fin pynt til Babyshower i det fineste retro - design. Her finder du guirlander, invitationer, engangsservice og bordpynt for at arrangere en stilrent Baby Shower til den lille dreng. 

Det fine design er helt klar til Baby Shower som holdes for den lille dreng. Selvom forskellige lyseblå nuancer er de dominerende farver er denne pynte tema alt andet end kedeligt lyseblå. Se selv! 

« 1

Pynt til Babyshower i lyseblå i retro design

Dette fine pynt til Babyshower i retro design er for dig som ikke er så meget til det helt, helt lyseblåt pynt og babyagtige motive såsom elefanter. Retro designet er præget af typiske polka prikker i forskellige størrelser og farver. Helt klart er en meget diskret lyseblå den dominerende farve i temaet dog bliver den suppleret af fine gule, grønne og brune nuancer. 

Selvom du ønsker pynt til Babyshower i mere dæmpede farver end i det mest mulige lyseblåt så behøves du ikke undvær fine babyagtige detaljer når du beslutter dig for det fine pynte tema i retro design. 

Søde babyfødder som pynt til Babyshower temaet 

Selvom de fine paptallerkner, guirlander og indbydelser af dette pynte tema er lidt mere diskret i farverne findes der små detaljer som lader dine gæster ikke i tvivl mht. festens tema. På paptallerkner, guirlanden og indbydelsen er nemlig aftryk af søde baby fødder som udgører temaets babyagtige karakter.

På guirlanden står yderlige 'Baby Shower' på den ene vedhæng - så selvom du byder med dette pynte tema på en meget voksen design fremkalder de fine pynteting en babyagtig stemning. Du kan selvfølgelig altid supplere festens tema med yderligere tilbehør og pynt til Babyshower som du synes der matcher bedst. 

Pynt til Babyshower - bland selv tema

Når du ønsker at supplere det fine retro design tema med yderligere Babyshower pynt og tilbehør kan du evt. tage forbi vores andre festartikler og blande de forskellige pynteting efter din egen smag. For at gøre det nemt for dig har vi sorteret alt det fine pynt til Babyshower i de følgende kategorier: 

 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro