GRATIS GAVEINDPAKNING

Konfetti & bordpynt

Valg det mest fantastiske bordpynt eller konfetti til netop din fest! Om du nu planlægger et fortryllende Baby Shower, en uforglemmelig barnedåb, en magisk 1.fødselsdag eller en sjov børnefødselsdag - her hos PurpleandPink.dk finder du helt sikker alt for den helt perfekte borddekoration. 

Vi har samlet et vidunderligt udvalg af konfetti, eksempelvis kan du vælge mellem glimmer konfetti, konfetti med bogstaver, konfetti med søde motiver eller hel almindelige konfettier. For at du kan fortrylle dine gæster med en helt unik borddekoration kan du supplere de fine konfettier med fantastisk bordpynt som giver hele dit pynt den sidste finish. Men se selv vores stort udvalg af konfetti og bordpynt til Baby Shower, barnedåb, den magiske 1.fødselsdag eller børnefødselsdag:

Konfetti & bordpynt til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag, børnefødselsdag

Enhver fest kræver mere eller mindre festligt pynt - et flot banner, guirlander, balloner til omgivelserne og bordpynt til bordet. Kombinationen af festpynt i omgivelserne - som tager dine gæster med ind i festens univers og flot pynt på bord, hvor gæsterne tilbringer en stor del af festens tid, er afgørende for en vellykket Baby Shower, barnedåb, fødselsdag eller børnefødselsdag.

Så det er derfor din borddækning er af stor betydning for at gæsterne realiserer den som stilrent og æstetisk og matchende til festens tema. Når du står med planlægningen af et vidunderligt Baby Shower, en uforglemmelig barnedåb, en magisk 1. fødselsdag eller en sjov børnefødselsdag - så husk bordpynt og konfetti!

Perfekt konfetti & bordpynt til festlig borddækning

Din festlig borddækning skal helt klart matche til festens design og farver og afspejle en evt. tema. Dvs. når du eksempelvis har inviteret til en barnedåb til en lille pige i lyserøde nuancer så skal bordpynt selvfølgelig matche til dette festtema, i farver og design af alt andet pynt du har valgt. 

Konfettien dertil kan afspejle på en vidunderlig måde hele festens tema. Du kan eksempelvis vælge lyserød konfetti med yndige baby motiver. Din borddækning bliver sikker et stort hit når du supplerer konfettien med eksempelsvis yndigt bordpynt i form af søde små pyntefigurer, balloner som festpynt til bord eller sødt strøpynt i form af søde træfigurer eller pynte krystaller.

Papkrus & paptallerkner, guirlander & bannere, konfetti & bordpynt

I hvert faldt er bordpynt og konfetti ikke det første festpynt du skal vælge. Det kan nemlig være en udfordring at finde matchende pynt når du nu har valgt super flot konfetti i unikke farver. Så det er måske en god idé at starte med papkrus, paptallerkner, bannere og guirlander for at præge festens tema og farver. 

Her hos PurpleandPink.dk finder du flot festpynt til Baby Shower, barnedåb, 1.fødselsdag og børnefødselsdag. Måske kan du allerede nu tager et kig over til vores flotte 

for at finde netop dit yndligstema til festen. 

Stort udvalg af konfetti & bordpynt

Her hos PurpleandPink.dk udvider vi løbende vores sortiment af konfetti & bordpynt (og alt andet festpynt) for at du kan finde netop de helt perfekte festartikler til din fest - om det nu er et Baby Shower, barnedåb, 1.fødselsdag eller børnefødselsdag du vil holde. 

Du finder sikker pynte krystaller, små pyntefigurer eller et eller andet flot bordpynt og konfetti til din borddækning. Hvis du synes der mangler noget pynt på siden du har set før et andet sted så ring eller skriv til os - vi vil prøve at hjælpe dig at finde alt til din festlig borddekoration

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.