GRATIS GAVEINDPAKNING

Indbydelser & invitationer

Indbydelser og invitationer er stort set starten af enhver fest. Om det er nu et Baby Shower, en barnedåb, den magiske 1. fødselsdag eller børnefødselsdag du skal holde - indbydelser og invitationer er kick-off til festen og sætter tit udgangspunkt til hele festtema. 

Så det er derfor det er altid en god idé at finde nogle flotte indbydelser og invitationer til netop din fest. Der findes masser af super flotte fødselsdagsinvitationer som er lavet i samme design som temapynt der findes til eksempelvis børnefødselsdage. Her på PurpleandPink.dk finder du et fint udvalg af indbydelser og invitationer til de festtemaer som findes her på siden, dvs. Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag og børnefødselsdag. Men se selv:

Indbydelser & invitationer til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag

Når du skal holde et Baby Shower, barnedåb eller en fødselsdag har du allerede lavet en gæste liste når du er kommet derhen, hvor du leder efter flotte invitationer og indbydelser for at 'kick - starte' festen. 

Men hvilken fødselsdagsinvitation skal jeg vælge? tænker du måske. Nu vel, det er sådan set er det helt op til dig :) Det, der kan være en god idé er at vælge en invitation eller en indbydelse som matcher til alle andre festartikler og fødselsdagspynt du har valgt til din fest. Har du besluttet dig eksempelvis for at holde en børnefødselsdag med ballerina tema så kan det være rigtig fint at vælge invitationer eller indbydelser i samme stil. 

Det sammen gælder indbydelser og invitationer til barnedåb eller Baby Shower. Ved at vælge en inivitation til festens tema og festartiklerne som pynter bordet og omgivelserne kan være en fantastisk start til netop din fest. 

For at gøre det nemt for dig har jeg lavet nogle kategorier, hvor du finder flotte indbydelser og invitationer (og andet flot pynt) til netop den fest du skal holde. Se her: 

Invitationer og indbydelser i forskellige designs

Når du har besluttet dig for et tema til din fest og er ved at samle alt pynt, bordpynt og festartikler sammen så hører dertil også matchende invitationer og indbydelser. Der findes faktisk rigtig meget flot temapynt til Baby Shower, barnedåb og fødselsdage.

Du kan eksempelvis finde flot pynt og bordpynt til temafest med pirater eller ballerina eller det et eller andet Disney tema. Der findes mangfoldige festartikler for at pynte bordet og omgivelserne - og lige så mange designs af invitationer og indbydelser findes dertil. 

Indbydelser og invitationer - DIY or not? 

Ligesom med så mange andre ting er det selvfølgelig noget du selv bestemmer. Alt afhænging af 

  • hvor meget tid du har
  • hvor kreativ du er
  • hvor mange invitationer og indbydelser du har brug for
  • hvor meget penge du vil give
  • hvordan dine andre festartikler er designet 

Hvis du eksempelvis har brug for 100 flotte invitationer til Jeres barnedåb så kan det være en tidsmæssigt udfordring når du skal klippe og klistre selv. Især når du ellers er ikke fan af DIY aktiviteter :)

I sådan et tilfælde ville det være billigere og til sidst også pænere når du køber flotte invitationer til festen. Når alle andre festartikler og pynt er resultatet af dit kreativitet så ville det være nærliggende at også indbydelserne og invitationer er dine egne kreationer. 

Hvad skriver man på indbydelser og invitationer til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag? 

Dette spørgsmål kan besvare nemt og enkelt. Har du købt nogle flotte invitationer og indbydelser så står der i de fleste tilfælde følgende informationer: 

"For ", "Dato" , " Tid" , " sted" , "I betragtning af " og "SU".

Når du nu holder temafest skal der selvfølgelig informationer vedr. evt. udklædning på. Når du holder barnedåb kan du evt. tilføje et ønske vedr. en gave for den lille baby så I ikke får flere gange den samme gave. Når du vil holde et Baby Shower så giver det mening at oplyse lidt om gæsterne skal have noget specielt med eller på, eksempelvis noget udstyr til wellness når selve Baby Shower skal foregår på denne måde.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.