0 varer i din kurv

Diaper Cake, blekage eller blelagkage?

Oprindeligt kommer traditionen om den fantastiske gave som gives i andledning af et Baby Shower fra USA. Der hedder denne gave Diaper Cakes. Diaper betyder ble, og cake betyder kage, og direkte oversat bliver det jo så til blekage :-) Man kan diskutere om ordet blekage er det rigtige, men da det nu er det som bliver brugt på dansk, ja...

I hvert faldt er Diaper Cakes kager, eller lagkage lavet af bleer. Blekager består af engangsbleer, der er rullet og bundet sammen i form af en lagkage. De kan være rullet sammen eller placeret ved siden af hinanden for at skabe den ønskede form. Ved siden af de nyttige bleer indeholder en blekage nyttige baby ting såsom sutter, sutteflasker skeer osv. og små overraskelser til moren/forældre. Dette kunne eksempelvis også være plejeprodukter til mor.

Jeg valgte at beholde den engelske betegnelse 'Diaper Cake' nogengange istedet for den danske 'blekage', fordi.... Det kan du måske tænke dig ;) Hvis du har et bedre navn vil jeg mægtig gerne høre det, det kunne være sjovt at se hvad du ville kalde en blekage?

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro