0 varer i din kurv

'Gender Reveal'

Du er helt rigtig nå du leder efter et Baby Shower tema, hvor festens højdepunktet er at afsløre babyens køn. Med andre ord - når I skal holde et 'Gender Reveal Baby Shower'. Denne slags fest er kendtegnet ved at babyens køn er ikke kendt ved festens start men når festen slutter. 

Højdepunkter af Baby Showeret ligger i at afsløre babyens køn. Der findes mange forskellige måder at gøre dette. Du kan finde nogle fantastiske idéer til hvordan man kan gennemføre et Gender Reveal højdepunktet på Baby Shower her. 

2

Baby Shower 'Gender Reveal - det uforglemmelige Baby Shower

Af alle slags Baby Shower er det et 'Gender Reveal Baby Shower' som har et vidunderligt højdepunktet. Det er et højdepunktet som er helt sikkert uforglemmeligt. Det er nemlig her hvor babyens køn bliver oplyst. 

Det er ikke typisk at sløret om babyens køn bliver løftet som del af en festlig tale, nej, der findes mange sjove måder at afgøre hemmeligheden. Ved nogle Baby Shower med 'Gender Reveal' tema bliver ikke kun veninderne men også partneren - altså moren eller faren af den lille ny - overrasket. Selvom det må være rigtig svær at holde på hemmeligheden af den store ultralyd scanning overfor partneren, vælger nogle par at holde sådan et Baby Shower og invitere hele familien til eventet. 

Baby Shower 'Gender Reveal - mange måder til at afsløre hemmeligheden

Der findes som sagt rigtig mange måder at afsløre hemmeligheden om babyens køn. Det kan foregår men en kage som er fyldt med perler i de typiske pige eller drenge farver, en konfetti kanon som affyrer konfetti i lyserødt eller lyseblåt, eller balloner i svarende farve som svæver ud af en mega stort pakke

Du/I er selvfølgelig ikke begrænset i at finde på mulighederne til et Baby Shower 'Gender Reveal' fest. Dvs. hvordan man kan afsløre den store hemmelighed. Hvis du har nogle idéer som ikke er nævnt her på PurpleandPink.dk så vil jeg gerne høre fra dig. 

Baby Shower 'Gender Reveal' - festen begynder på bordet 

At holde et Baby Shower 'Gender Reveal' begynder ligesom ethvert andet Baby Shower med invitationer og planlægning af hele eventet. Når du er i tvivl hvordan man planlægger et Baby Shower 'Gender Reveal' kan du downloade en gratis Baby Shower tjekliste her.

En god idé er i hvert faldt til at finde noget 'Gender Reveal' Baby Shower pynt til bordet og omgivelserne. Her på siden har jeg samlet super flot engangsservice, servietter, papkrus, paptallerkner, bordpynt, guirlander, bannere, strøpynt og andet pynt som afslører Baby Showeret's tema i øjeblikket gæsterne får øje på det. 

'Gender Reveal' Baby Shower pynt, festartikler, bordpynt 

Her på PurpleandPink.dk finder du super flot tema pynt til Baby Shower 'Gender Reveal' temaet. Du finder alt til det festlige borddækning og oppyntning af omgivelserne. Temaet hedder 'Little Man' og 'Little Miss' og er en fantastisk blanding af pink og blå og et fantastisk motiv med hængende baby tøj. 

Du kan vælge at supplere 'Gender Reveal' Baby Shower tema med pynte figurer, konfetti, strøpynt og yderligere festartikler fra kategorien Baby Shower pynt til pige og Baby Shower pynt til dreng for finde nogle fantastiske detajler til at pynte op til Jeres uforglemmelige 'Gender Reveal' Baby Shower. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro