GRATIS GAVEINDPAKNING

Servietter til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag

Servietter er uundværlig til enhver festlig begivenhed. De er ikke kun en praktisk detalje, de er også med at skabe den rette stemning på det festlig dækkede bord. Om du leder efter servietter til barnedåb, til Baby Shower, til den magiske 1. fødselsdag eller til en børnefødselsdag - her hos PurpleandPink.dk finder du de perfekte servietter til enhver fest. Du kan vælge mellem servietter med flotte billeder, motiver eller mønster på eller også kan du vælge nogle klassiske ensfarvede servietter som matcher nuancer af pyntet du har valgt.

Se vores stort udvalg her! 

Servietter - den uundværlige detalje ved enhver fest

Servietter er noget af det mest uundværlige udstyr du skal tænke på når du holder en fest. Om festen nu er et Baby Shower, en barnedåb, en navngivning eller en (børne-) fødselsdag - når servietterne er blevet glemt kan hele arrangement går i stå. Men hvorfor er servietterne så vigtig? 

Jeg skal nok ikke fortælle dig om servietternes funktion men jeg kan fortælle dig at en festlig dækkede bord uden servietter er lige så godt lige som en fest uden musikalske rammer. Det er en faux pas at pynte op til en fest og glemme servietterne. Så det er nok noget af de mest vigtigste detaljer du skal tænke på når du pynter op til festen. 

Servietter til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag, børnefødselsdag 

Alt efter hvilken fest du planlægger, her hos PurpleandPink.dk har vi et stort udvalg af fine servietter. Servietter med mønster, servietter med motiver, ensfarvede servietter - alt efter hvilken temafest eller pynte tema du har valgt kan du supplere alt andet bordpynt med matchende servietter.

Det kan være en rigtig god idé at beslutte sig for et pynte tema, hvor alt dekorationer og festligt udstyr er lavet af det samme design. På denne måde kan du undgå at farverne eller mønster bider hinanden og ødelægger hele det festlige bord. 

Papir servietter - yes or no? 

Især til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødselsdag er det en rigtig god idé at benytte sig af papir servietter. For det første er det en nemt løsning og du kan være sikker på at servietterne matcher perfekt til festens tema. Derudover er det også en meget billigt og enkelt løsning. 

Det er nemlig tit tilfældet at der findes komplette pynte temaer til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødselsdag. Når du valger servietterne fra temaet er du sikret at de matcher perfekt til alt andet pynt, bordpynt og dekorationer. Udover dette er det selvfølgelig meget nemt at benytte papir servietter til den slags fester - ingen vask eller strygning - man smider dem bare ud efter brug.

Stof servietter eller papir servietter - Hvad med miljøet?

Og hvordan er det nu med miljøet? tænker du måske. Her kan bare siges, at du bruger vand, vaskemiddel, skyllemiddel og elektricitet og masser af tid for at pleje stofservietterne. Papir servietter er derimod tit lavet af recyclet papir og de opløser sig bare lige som toiletpapir. 

Når du leder efter servietter til din fest kan det være en rigtig god idé at vælge papir servietter. Det er nemt, billigt, hurtig og derudover får du servietter som matcher perfekt til alt andet pynt ved din temafest. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕  

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.