0 varer i din kurv

Pynte tema med søde lyserøde elefanter

Rigtig fin tema til at pynte op til pigens barnedåb. Her finder du alt til at gøre festen til en succes gæsterne vil huske. Med alt de søde pynteting som bordpynt, servietter, papkrus, strøpynt, guirlander og gaveæsker bliver oppyntning til dåben garanteret stilrent og gennemført. 

Det skønne tema i de fineste lyserøde/grå nuancer har en meget ædel udseende. Du kan understrege nogle af de diskrete farver med nogle mere intensivere farver, eksempelvis pink, for at skabe spændende kontraster. 

2

Flot dåbspynt med søde elefanter! 

Når du står og skal holde dåb for Jeres lille guldklump flyver tiden afsted - hurtigere end du måske tror :) Dagene op til barnedåb er fyldt med møder - I skal møde præsten, værterne af Jeres festlokale, faddere og alle som skal hjælpe Jer på vejen til den store dag. Samtidig skal I være nybagte forældre med alt det dette indebærer. Så det tit en meget stresset periode i går imod.

En del af alt planlæggning er om dåben skal have et specielt tema. For at holde en stilren barnedåb vil jeg altid anbefale, at vælge et tema som går lige som en røde tråd igennem hele Jeres fest og afspejles i alt dåbspynt I vælger. Når invitationer, bordpynt og pynt til omgivelserne matcher så bliver Jeres barnedåb helt sikker til en succes.

Dåbspynt i lyserøde og lysegrå nuancer

Et vidunderligt flot tema til barnedåb som byder på det flotteste dåbspynt er temaet med de søde elefanter ! Mor og baby elefant er altid et super skønt motiv til sådan en fest. Udover de søde elefanter byder temaet på moderigte farver og nuancer. De fineste lyserøde og lysegrå nuancer samt det flot mønster er til dig som er til de mere diskrete farver.

Pynte temaet med de søde elefanter byder ikke kun på skønne farver og et fortryllende mønster - det byder også på alt hvad der hører til for at pynte op til festen. Du finder alt dåbspynt - invitationer, bordpynt, guirlander, servietter, konfetti, engangsservice, gaveæsker - kort sagt alt for at gøre festen til en uforglemmelig begivenhed. 

Engangsservice til barnedåb  - go or no go? 

Engangsservice til Baby Shower er allerede meget populært - men er det en go or no go til barnedåb? - tænker du måske. Jeg vil sige at det kommer an på om du vælger en billig engangsservice som er gennemblødt og taber form lige med det samme eller om du går op i en anden liga af kvaliteten. Efter min mening så er kvalitetsprodukter helt sikker det rigtige valg som dåbspynt. 

Pynte temaet med mor og baby elefant er af høj kvalitet. Paptallerkner og papkrus kan nemt supplere porcelains service. Udover det flotte design er denne  engangsservice helt sikker velegnet til alt de vidunderlige lækkerier som kommer på bord til Jeres barnedåb - uden at de taber form eller i værste tilfældet begynder med at gennembløde. Så jeg kan klart anbefale engangsservicen og de søde servietter, flotte guirlander og bannere, bordpynt og alt andet pynt som dåbspynt

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro