0 varer i din kurv

Pynte tema med søde lyseblå elefanter

Rigtig fin tema til barnedåb hvor alt drejer sig om den lille dreng. De fine diskrete lyseblå og grå nuancer samt det super sødt motiv med mor og baby elefant skaber den rette stemning til festen. 

Der findes alt for at pynte op til en vidunderlig og uforglemmelig barnedåb - paptallerkner, guirlander, bannere, servietter, bordpynt, barnedåbsfigurer og meget mere. Bare scroll dig igennem denne flotte pynte tema og vælg de flotteste dekorationer til Jeres dåb! 

« 1

Flot tema pynt til barnedåb - mor og baby elefant! 

Når du står og skal holde dåb for Jeres lille guldklump er der meget du skal tage stilling til. Tiden op til barnedåb er fyldt med tider, hvor du skal det ene eller det andet. I skal møde præsten, lave en gæsteliste, vælge en lokation til festen og samtidig være nybagte forældre med alt dette indebærer. Så det er ærligt talt ikke nemt at få alt at hænge sammen. 

En del af alt planlæggning er at tænke over om Jeres barnedåb skal have et tema eller ej. For at holde en stilren barnedåb vil jeg altid anbefale, at vælge et tema som går lige som en røde tråd igennem hele Jeres fest. Dåbspynt, invitationer, bordpynt - når alt afspejler et bestemt tema bliver Jeres barnedåb helt sikker til en succes.

Dåbspynt i lyseblå og lysegrå nuancer

Når du tænker over hvilket tema Jeres barnedåb skal have ligger du med de søde elefanter helt rigtig! Mor og baby elefant er altid en super sødt tema til en barnedåb. Udover de søde elefanter er temaet helt rigtig til dig som elsker moderigte farver og nuancer. Temaet med de søde elefanter er i de fineste lyseblå og lysegrå nuancer og har en super flot mønster. 

Pynte temaet med de søde elefanter byder på alt hvad der hører til for at skabe den rette stemning til festen. Du finder alt dåbspynt - invitationer, bordpynt, guirlander, servietter, konfetti, engangsservice, gaveæsker - kort sagt alt for at gøre festen til en uforglemmelig begivenhed. 

Engangsservice som dåbspynt - go or no go? 

Engangsservice til Baby Shower er meget populært - men er det en go or no go til barnedåb? - tænker du måske. Jeg vil sige at det kommer an på. Der findes engangsservice af meget forskelligt kvalitet. Når vi taler helt almindelige paptallerkner så vil jeg personlig ikke benytte dem som dåbspynt. Så det er derfor du skal holde dig til kvalitetsprodukter. 

Pynte temaet med mor og baby elefant er af høj kvalitet. Paptallerkner og papkrus kan ikke sammenlignes med almindeligt paptallerkner eller papkrus som bliver helt blødt og taber formen når maden kommer på. Udover det flotte design er engangsservicen med mor og baby elefant helt sikker velegnet til alt de vidunderlige lækkerier som kommer på bord til Jeres barnedåb. Så jeg kan klart anbefale den som dåbspynt

God fornøjelse! 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro